Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Проблем: Турци вземат студиата на Маги Халваджиян, ще строят небостъргач

Голям новогодишен проблем се стовари на главата на Магърдич Халваджиян.
Той точно беше набрал добра инерция с няколко мащабни проекта и се оказа, че ще трябва да опразни халетата, в които се снимаха предаванията му.
Екипът му трябва да изнесе камери, осветление, декори и още тонове оборудване по най-бързия начин, тъй като турци напират да строят небостъргач.
До този момент Халваджиян ползваше няколко помещения в бившия социалистически рай за мебели "Аско Деница". Съвсем наскоро турската компания "Гаранти-коза" купи търговския център в столичния квартал "Младост" и обяви намеренията си да построи там небостъргач, в който ще бъдат натъпкани мол, хотел, огромен спортен център и над 800 апартамента.
"Маги е доста притеснен, тъй като проектът на турците е в напреднала фаза.
А в същото време се оказва, че е доста трудно вече да си намериш халета, които са подходящи за снимачен процес", коментират колеги на продуцента.
Той със сигурност трябва да действа максимално бързо, тъй като го чака много работа през новия сезон.
"Господари на ефира" са бетонирани в програмната схема на "Нова", а от телевизията са поръчали на Халваджиян да направи продължение и на шоуто "Като две капки вода", в което известни личности се маскираха като още по-известни колеги от чужбина и забавляваха с музикалните си изпълнения зрителите.

Всичко за неволите на продуцента, четете в новия брой на в. "168 часа"