Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

- Светослава, смяташ ли, че постъпи правилно, като направи публично достояние личния си живот?
- Не, но искам да се изчистя от цялата ситуация и затова говоря. Имам едно- единствено оръжие - публичността. Нямам друг начин да се защитя. А и в дадени моменти смятам, че
има опасност за мен, чисто физически може нещо да ми се случи Иначе нямам желание да си вадя живота на показ.
Освен това искам да се разбере, че нямам нищо общо с парите на вече бившия ми съпруг Тадаръков. Както и да се знае, че всичко съм правила с любов по време на брака ни. Но не съжалявам, че така се развиват нещата - Господ си знае работата.
Боря се за името си.
- Как рухна всичко в семейството ти?
- Изведнъж. Имали сме търкания, но смятам, че е нормално като във всяко семейство. Той е конфликтен, и то за дребни неща, но бях свикнала с това. За Великден миналата година ни заведе цялото семейство в Париж, заедно със сина ми от първия брак, и беше много хубаво. Върнахме се и на следващия ден получих писмото за развод.
Както стана ясно, той се е готвел за това две години назад, като е събирал данни за мен. Никога не ми показа тези данни... Равносметката за мен за всичко, което се случва, е, че е трябвало да се освободя от неговите пари. Много хора ме упрекваха, че съм с Тадаръков, защото е кредитен милионер, че съм се снимала с Доган и аз съм длъжна да обясня.
Когато си журналист, хората трябва да ти вярват, а ти да отговаряш пред тях. Може би не всеки ще ме разбере, но аз казвам честно всичко и се боря за всеки човек, който ще ми повярва. Какво щеше да стане, ако
Тадаръков беше вече земеделски министър
и започне да харчи всички европари? Защото разбрах, че на всяка цена е искал да заеме този пост в сегашното правителство, което му е мечта отдавна. По-добре да съм по-далече от това.

Цялото интервю четете в новия брой на в."168 часа"