Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Етиен Леви СНИМКА: Пламен Кодров
Етиен Леви СНИМКА: Пламен Кодров

Осъзнах, че помъдрявам, че съм достатъчно узрял на моите 67 години, за да мога да вляза в едно такова приключение. Избрах каузата на "Величие", защото там се говори за чистота на природата, водите, въздуха  и почвата на България.

Това обясни певецът Етиен Леви за влизането си в политиката като водач на най-новата парламентарна сила "Величие". Той я нарича еко партия. 

Но това, което най-вече ме "купи" абсолютно категорично, беше чистотата в човешките взаимоотношения, заяви новият депутат през Би Ти Ви.

"Като прицел сме там, общото между музикалната и политическата сцена е, че хората изискват, затова трябва да сме много елегантни, много отдадени. почтеност, акуратност, чистота, прозрачност - това е моята визия", обяви Етиен Леви.

Как можа бе, човеко, ще си разрушиш добрия имидж пред хората - така му казвали познатите. Но той нямало да се промени, затова нямало да го разруши. Не бил нито проруски, нито американски проект. Пробългарска партия е това, трябва най-после да има партия и хора, които да променят самочувствието на българина, смята музикантът. Сега сме "васали" и "чакаме като болонки, които са направили някакъв номер, да си получат наградата".

Призова за "красив тон" в парламента, щял да работи българската култура да излезе на световата сцена.