Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Насилие Снимка: Pixabay
Насилие Снимка: Pixabay

Биологичният баща на детето се самоубива, след като научава за гаврата с дъщеря му

Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани за сексуални действия с 15-годишна българка на гръцкия остров Крит, съобщи АНА-МПА.

В ареста от по-рано вече се намира и трети румънски гражданин на 44 години по същите подозрения. Той е признал за деянието, като е заявил, че то е било извършено със съгласието на 56-годишния доведен баща на момичето, също румънец. Последният отрича обвиненията.

Случаят стана известен преди месец, а преди няколко дни 15-годишната българка заедно с майка си отишла в болница в град Ретимно, където по-късно родила здраво дете. Сигналът до полицията е бил подаден от болницата, предаде БТА.

Както "24 часа" писа, младото момиче е било системно изнасилвано от най-малко 12 души в гръцкия град Милопотамос на остров Крит в периода 2022-2023 г. 

В началото на януари полицията претърсва къщата на 15-годишното момиче. Според роднини едва тогава биологичният й баща научава за гаврата с дъщеря му. 50-годишният мъж напуска къщата и купува газова бутилка.

Няколко дни по-късно мъжът е открит в колата си с отворена газова бутилка до него. Според властите мъжът се е самоубил. Близък до семейството разказва, че почерненият баща оставил бележка, в която пише:

"Не мога да понеса това, което научих за дъщеря ми. Благодаря на полицията за това, което свърши. Моля ви, не отнемайте детето от майка му. Претърсете мобилния телефон на дъщеря ми, за да разберете истината".