Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вътрешният министър Калин Стоянов
Вътрешният министър Калин Стоянов

Петър Тодоров е имал информация за Мартин Божанов-Нотариуса, докато е бил главен секретар на МВР. Не е разпоредил нужните проверки и действия, което показва, че правилно съм поискал да го отстранят. Това написа във фейсбук вътрешният министър в оставка Калин Стоянов. 

Ето и цялата му публикация:

В интервю за сутрешния блок на БНТ, днес бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната зрителска аудитория чрез внушения и откровени лъжи.

Опитите му да плаши обществото, че след като има случаи на побоища в София значи има проблем с бежанците е ясно непознаване на проблематиката и нещо повече – проява на непрофесионализъм.

Коментарите на Петър Тодоров за случаите с Петър Петров и Мартин Божанов са категорично прехвърляне на отговорност към настоящото политическо и професионално ръководство на МВР. Като бивш главен секретар той е разполагал с достатъчно ресурс и информация, за да разпореди нужните проверки и последващи действия. Такива няма.

В заключение, с днешната си изява и демонстрирана „професионална експертиза" Петър Тодоров доказа правилността на взетото от мен решение да поискам освобождаването му като главен секретар на МВР.

📺В интервю за сутрешния блок на БНТ, днес бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров се опита да заблуди авторитетната...

Posted by Калин Стоянов on Tuesday, 12 March 2024