Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мира Добрева
Мира Добрева

"Хем опитвам да не го споменавам, защото не искам да му придавам важност или не го проумявам още... Това беше част от смъртта и не искам да ѝ давам живот и затова не обръщам много внимание.
Определено ме промени. Направи ме много по-ведър човек, много по-щастлив, по-осъзнат в доброто човек, който вижда предимно хубавите неща, които му се случват."

Това сподели в интервю за "24 часа" ТВ водещата Мира Добрева.

"Преди бях по-вторачена в това "защо сега това не е така, защо нещата не са такива?". Ама защо да са такива? Те са такива според моята гледна точка. Когато съм се родила, подписала ли съм декларация, че животът ще бъде такъв и такъв, и с кого съм сключила договор какъв да е животът ми? Аз сделки с Бога ли ще правя как ще ми се случват нещата?! Този шамар, който получих, беше, за да се осъзная, че не мога да поставям условия как да протича животът ми, освен в частта, в която това зависи от мен. Каквото зависи от теб, го правиш както трябва, и остави нещата да се случват. При теб ще идва това, което ти даваш. Затова единственият смисъл в този живот е да даваш. Много - пари, имане, думи, всичко, което носиш в себе си."