Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гергана Грънчарова се хвалела с годежен пръстен още в 12-и клас, но тогавашният й годеник е неизвестен

Участвала в клип по бельо - със сутиен с камъни, ресни, синджири - през 2014 г.

Застреляният Мартин Божанов се запознава с красивата Гергана Грънчарова преди 4 години. Двамата се влюбват, той иска развод от съпругата си, а новата му изгора споделя, че това е "мъжът на мечтите й". Следват вечери в скъпи ресторанти, букети с над 100 червени рози и подаръци, сред които красиви бижута.

Буквално за месеци двамата стават двойка и заживяват заедно, научи медията ни от близка на Гергана. Не се бавят много и с децата - за кратък период от време тя му ражда две.

"Никой не се е грижел толкова за мен досега", споделя тогава жената на Нотариуса пред позната. Допълва, че имала няколко провалени връзки с хора, които не са я оценили "като човек".

Неизвестен факт е, че Божанов не е първият мъж, който предлага годежен пръстен на Гергана. Красавицата се хвали с такъв още през 2009 г., когато завършва средното си образование в 21-во СОУ "Христо Ботев" в столичния квартал "Лозенец". Тогава друго гадже иска ръката малко преди да бъде абитуриентка. Съученици на Грънчарова си спомнят, че в 12-и клас тя показвала бижуто и говорела за предстоящата сватба. Дали обаче е имало такава, никой не знае. Не е ясно и името на тогавашния годеник.

За изгора на Божанова се спряга и известеният рали пилот Георги Танев. Връзката им обаче не продължава дълго. През 2022 г. състезателят шокира всички, след като беше задържан при спецакция на криминалната полиция в Пловдив. Тогава 39-годишният мъж бе арестуван заедно със свой познат, а по данни на прокуратурата у двамата били намерени 816 грама кокаин. При претърсвания на домашните им адреси и колата криминалистите иззели още канабисово масло със съдържание на тетрахидроканабинол, екстази, вещество от рода на опиатите, марихуана и електронни везни. Двамата са задържани за 72 часа, пишеха пловдивски издания.

Освен с кариерата на пистата, името на Танев се свързва в медиите и с няколко манекенки. Самият той не е говорил за отношенията си с Гергана, която тогава носи фамилията Грънчарова. Познати на жената смътно си спомнят връзката с Георги и твърдят, че, ако между двамата изобщо е имало нещо, то не е продължило много време. Пред тях Гергана казвала, че иска "сериозен мъж", който е пораснал достатъчно, за да мисли за семейство.

Малко след като стана ясно, че точно тя е била съпруга на убития Божанов, медии припомниха участието й във втория сезон на екшън-риалитито "Къртицата".

"Нищо не може да я откаже от победата", коментираха и потребители в мрежите.

През 2014 г., когато приключва участието в предаването, тя искала да влезе и в "Биг Брадър", научи "24 часа - 168 истории" от нейна позната: "Гери загуби баща си, преди да реши да участва в телевизионни формати. Тя се грижеше за него, докато почина. Изживя много тежко загубата му, защото го обичаше безкрайно много, но трябваше да се изправи бързо на крака. Финансово в онзи момент разчиташе единствено на себе си. Никога не е искала пари назаем. Тя е борец в живота. Преминала е през огромни трудности, за които медиите не са писали, тъй като тя предпочиташе да ги запази в тайна. Не искаше никой да я съжалява."

Гергана е печелила хонорари и от участия в клипове на певци, сред които е рапърът Alex P (Алекс Пи). Снимала се е в песента му "Капан за мишки", която изпълнителят пусна през 2014 г.

"Грънчарова – една от участничките във втория сезон на екшън-риалитито "Къртицата", е сред горещите звезди в новия клип на рапъра Alex P "KAPANZAMISHKI" - пише тогава създателят на облеклото, в което девойката е облечена. - От няколко дни той е хит в YouTube. Заедно с Гери във видеото участва и Ади, една от познатите и харесвани танцьорки от столичната клубна сцена. Сутиените с камъни, ресни, синджири и ефектни пагони са дело на Irregular girl."

В YouTube видеото е събрало 294 607 гледания.

Според близка на вдовицата на Божанов след запознанството си с него тя твърдяла, че никога досега не е била толкова влюбена. Той се държал джентълменски с нея и я подкрепял във всичко. Мартин бил единственият мъж, от когото тя искала деца. Раждането на малчуганите също я променило. Станала по-внимателна, но и по-притеснителна.

Познати на Гергана нямат спомен тя да е споделяла, че семейството получава заплахи. Срещала се спокойно с приятелки по заведения. Често била и на разходки из различни паркове в София. Не е ходила с охрана, нито пък е казвала, че мъжът се тревожи за живота си и този на роднините си. Не е изключено да е криела от обкръжението си.

Състудентите от НБУ я описват като "отзивчива".

"С Гери се познаваме от колежа, който завършихме заедно - разказва Нора Флорова. - Тя беше в съседната специалност. Докато учехме заедно, винаги помагаше с каквото може, ходеше и много поддържана. След колежа много от колегите се преориентираха към правни специалности, други - към счетоводни."

Как е Гергана Божанова днес?

Съпругата на Мартин е ограничила изключително много контактите си. Общува само с хора от най-близкото си обкръжение. Не излиза и се грижи за децата си. Притеснява се и за личната им безопасност.

"24 часа - 168 истории" я потърси за коментар, но до редакционното приключване на броя не се свързахме с нея.