Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наско Сираков Снимка: Велислав Николов
Наско Сираков Снимка: Велислав Николов

“Сините” се разделят или с Хосе Кордоба, или с Уелтън

“Ако дам акциите на феновете на “Левски”, както те искат, тогава клубът ще фалира много бързо.”

Това каза в интервю за “Спортал” мажоритарният собственик на “сините” Наско Сираков.

Както е известно, няколко организирани фракции, подкрепящи “сините”, искат от Сираков да им прехвърли акциите на клуба. Привържениците дори неколкократно изтъкнаха, че са намерили финансиране и няма да имат проблеми с издържането на клуба, както и погасяването на дълговете.

Сираков добави още, че е напълно възможно “сините” да се разделят с един от двамата си най-скъпи играчи - Хосе Кордоба и Уелтън. За първия вече бе взет заместник, въпреки че още не е продаден. За бразилеца Уелтън пък има оферта от японския “Гамба”.

“Всеки един играч на “Левски” може да бъде продаден, но не за жълти стотинки. Със сигурност обаче няма да се разделим и с Уелтън, и с Кордоба.

Мажоритарният собственик на “сините” довери, че постът на треньора Николай Костов не се клати и той ще продължи с отбора и за в бъдеще въпреки слабите резултати през последните месеци.

Очаква се “Левски” да привлече още няколко футболисти до края на трансферния прозорец в България.

“Сините” пък приключиха зимната си подготовка с победа. Столичани победиха 3:1 “Рига”. Така балансът от мачовете на “сините” в Турция е 4 победи и толкова загуби. Първият мач на тима след подновяването на сезона е срещу “Пирин” в събота, 17 февруари, в Благоевград.

“Готови сме за първенството. Ще покажем по-добро лице от първата половина”, каза Марин Петков.