Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Гечев КАДЪР: NOVA
Румен Гечев КАДЪР: NOVA

Конфликтът между Румен Радев и Делян Пеевски създава един Биг Брадър, който отклонява вниманието от по-важните неща. Това заяви в ефира на „Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS депутатът от БСП Румен Гечев.

„Проблемът е, че се нижат такива истории през седмица. Българската съдебна система се намира в трагично състояние. Крайно време е да се потърси отговорност според законите на България в тези случаи, в които следователи, прокурори или съдии, разтакават дела, слагат на трупчета. На практика те прикриват престъпления. Това става пред очите на целия български народ. Браво на г-н Пеевски, че и той повдигна въпроса. Браво на всеки народен представител, който се опитва да търси истината и да задава въпроси", обясни депутатът.

По думите му това, което сега излиза на бял свят, БСП е обявила преди години.

„След като съдебната система не реагира на нашите сигнали, изведнъж след сигналите на Пеевски като че ли има задвижване. Да се надяваме това да не е временно", допълни Гечев

На въпрос готова ли е България да влезе в еврозоната, той заяви, че това няма как да стане нито през 2024 г., нито 2025 г., защото не отговаряме на показателите.