Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Божанов
Мартин Божанов

100 000 лева, за да ме представлява при различни заплетени ситуации и проблеми ми искаше Мартин Божанов - Нотариуса. Това разказа след убийството на мъжа бизнесдама пред "24 часа".

Парите били, за да й съдейства по различни казуси, включително съдебни дела и придвижване на жалби, които подала в прокуратурата. Божанов я потърсил с офертата след смъртта на нейния съпруг. Тя отказала да ги даде. Тогава Нотариуса започнал да й звъни всеки ден.

"Ти за каква се взе", казвал той. Тя му обяснила, че се съди с бизнес семейство, което вече му е клиент. "Това не е проблем за мен", отвърнал Божанов. Жената обаче отказала да сключи договор с мъжа.

Мартин Нотариуса бе убит вчера в столичния кв. "Горна баня". Един от изстрелите е попаднал в главата му. Мъжът е убит с няколко изстрела. Единият е в главата. Открито е парче от гилза. Тя е малокалибрена. Трупът му е открит от жена му.

Шефката на градската прокуратура Илияна Кирилова посочи, че ще има проверка за стари разследвания срещу Божанов.„ Доколкото знам, Мартин Божанов – Нотариуса през годините е бил интересен покрай делото „Крашевски". В момента служебно ми е известно, че в Софийската градска прокуратура има подадени сигнали за заплаха от негова страна спрямо магистрати", заяви Кирилова.