Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Михайлов на едно от поредните заседания по делото срещу него
Васил Михайлов на едно от поредните заседания по делото срещу него

Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се разсърдил на съседка за разпространение на клип, на който се вижда как го удря прокурорският син Васил  Михайлов. Това разказа комшийката му Зарица Димитрова в Софийския районен съд, където върви едно от делата срещу 19-годишния младеж. 

Григоров и синът му Никола вече бяха разпитани по делото. Сега показания даде съседката. Тя заедно с приятели наблюдавали от жилището си спречкването между Михайлов и Григоров на 24 май 2022 г. пред пицария в центъра на Перник.

Васил ударил Григоров и той паднал на земята.  Нейна приятелка заснела случката и после качила клипа в мрежата. Малко по-късно синът на Григоров Никола й казал да не разказва за случилото се. На предишно заседание баща и син обясниха, че Красимир се опитал да разтърве Васил и друг младеж, и тогава отнесъл удара.

Той не е подавал жалба в полицията. Съседката и нейните приятели викали от прозореца към Васил да не удря Григоров. Васил пък им отговорил, че бил провокиран, защото мъжът ходел по него.