Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Певицата Диона Снимка: facebook/Денислава Сашова
Певицата Диона Снимка: facebook/Денислава Сашова

Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате. Не знаете много неща за личния ми живот, здравословното ми състояние, за мен като цяло. 

Това написа Денислава Сашова, по-известна като Диона, в пост, споделен на стори в своя инстаграм профил. По думите й е съдействала на органите на реда, както е редно.

"Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. Доколко е основателно, ще се разбере от кръвните ми проби", заключи певицата.  Снимка: Instagram/diona_alpha

Във вторник на 23 януари в София 28-годишната певица Диона била спряна за рутинна проверка от екип на пътна полиция. При направен й полеви тест за наркотици пробата се оказала положителна за кокаин. Тогава тя бе задържана и отведена в Шесто РПУ, където дала и кръвна проба, чийто резултат все още е неясен. 

По-късно от прокуратурата съобщиха, че са пуснали Диона под парична гаранция в размер на 5 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, което заплашва певицата със затвор от 1 до 3 години, както и глоба от 500 до 1500 лева. Разследването продължава.