Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Малкият син на лансираната за нов конституционен съдия Галя Гугушева - Виктор, е потопен в страстен любовен романс с "Мис България 2011" Ваня Пенева.
Студентът по право и красавицата вече пет години правят всичко възможно да скрият връзката си от околните. Само най-близките им приятели знаят за техните отношения. След номинацията на майка му за Конституцинонния съд и последвалите проверки на имотното й състояние, Виктор става още по-старателен в прикриването на личния си живот.
"Двамата с Ваня
никога не се прегръщат
на публични места
Много малко са и общите им снимки. Явно са преценили, че нямат нужда от излишна публичност", твърдят колеги на Виктор Гугушев от правния факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Наследникът на спецпрокурорката и "Мис България" се запознават в родния им Казанлък. През 2007 г. красивата Ваня е избрана за "Царица на Долината на розите" и горе-долу по това време тя се сближава с Виктор Гугушев. Впоследствие и двамата се местят в София, но и до днес не живеят заедно. Всеки си има собствен апартамент. Жилището на Виктор е една от причините майка му да дава обяснения пред Висшия съдебен съвет. Зам.-шефката на Апелативната спецпрокуратура взима преди време заем 105 хил. евро от една от фирмите на големия си син Стефан, за да купи апартамент на по-малкия. След това Гугушева връща заема по някаква доста странна схема, която е повод за доста дълги обяснения пред етичната комисия на ВСС. Самият Виктор също придружава майка си по време на изслушването, след като по-рано през деня е взел един от последните си изпити в правния факултет. През уикенда Виктор е
забелязан да купонясва
с приятели в Банско
за успешното вземане на изпитите. Негови колеги от правото го описват като един от най-дейните организатори на купони.
"Той винаги има предложение къде да се ходи, когато наближи осми декември. По столичните заведения също го познават и лесно му се намира маса дори и на най-големите празници. От известно време ходи доста често до Банско. Някои разказват, че там техните имали хотел, други говорят, че клиенти на брат му Стефан са поканили фамилията Гугушеви да ползва хотела, когато си поиска. Това са само слухове", бърза да се застрахова състудент на Виктор.
Той често имал навика да води миската Ваня Пенева на почивка в луксозни СПА хотели.
Те имали навика да пътуват сами, за да не се набиват на очи. И въпреки всички предпазни мерки, които предприемат като живеят в различни апартаменти и рядко се прегръщат на публични места, връзката им явно не може да остане скрита. Самата Ваня преди време открехва леко плътната завеса, спусната над личния живот.
"Имам си приятел от доста време. Той е студент по право и
стажува в голяма
адвокатска фирма
Преди време се разделихме за малко, тъй като преценихме, че така е по-добре. Беше много зает в кантората и трябваше да работи до 10-11 вечерта. От Казанлък е и двамата сме връстници", описва Ваня ежедневието на Виктор, без да го назовава по име. Бъдещият правист в действителност се труди във фирмата на брат си Стефан, която според адвокати е доста напред с материала. В тази връзка Стефан Гугушев се оплакал пред свои колеги, че скандалите, в които намесват името на майка му,
се отразявали
зле на бизнеса
По-големият от двамата братя Гугушеви е декларирал пред данъчните няколко милиона евро приходи през последните пет-шест години, за които бил платил съответните данъци. Преди няколко месеца ДАНС направила проверка на адвокатското му дружество, но нарушения не били открити.

Фен е на "Син Сити", участвал в сбиване там

Виктор Гугушев е чест гост на дискотеката "Син Сити", която преди пускаше само чалга хитове, но напоследък се ориентира към хаус музиката. За сина на спецпрокурорката винаги се намирала свободна маса, колкото и да е пълно заведението. Преди няколко месеца Виктор участвал в доста зрелищно сбиване. Той се веселял заедно с други бъдещи прависти и в разгара на купона нещо се счепкал с един от колегите си. Последвала бърза размяна на обидни реплики, а след това в решаването на спора се включили юмруци и летящи чаши. Охраната на дискотеката реагирала мигновено и извела навън побойниците. Дори след изтичането на задължителните часове за отрезвяване Виктор и неговият съперник така и не намерили думи за помирение и до днес се гледат накриво, когато се засекат в университета, твърдят техни състуденти.