Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Италианската двойка Антониета Демази и Стефано Пирили оцеля като по чудо след едновременните катастрофи на двата самолета, в които всеки от тях пътувал. И двамата били ранени. 22-годишната италианка имала фрактура на бедрената кост и таза, 30-годишният мъж бил с по-леки наранявания.

Стефано и Антониета обядвали в къща за селски туризъм извън Торино, но решили да се разходят до Савона и да видят морето. Затова се качили на два леки самолета, пилотирани от техни приятели. Заради рязкото влошаване на климатичните условия и двете летателни средства извършили аварийни кацания. По едно и също време двамата годеници претърпели катастрофи на 40 км един от друг. Единият от пилотите бил тежко ранен с риск за живота. Управляващият „Tecnam P92 Eco Super" италианец получил черепна травма, докато намиращата се в него студентка Антониета е с фрактури. Нейният приятел Стефано пък бил леко ранен след падането на двуместния самолет, пилотиран от другия пилот.

По време на полета си Стефано се обадил на Антониета, казвайки й, че променят мястото на приземяването си и че ще се видят по-късно. Малко след това обаче самолетът му се блъснал в електрически жици и започнал да пада. Стефано искал да разкаже за случилото се на годеницата си, но когато звъннал, тя вече не отговаряла на телефона, защото междувременно катастрофирал и нейният самолет.