Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ема Уотсън КАДЪР: Фейсбук/Emma Watson
Ема Уотсън КАДЪР: Фейсбук/Emma Watson

Ема Уотсън се снима за корицата на британския Vogue и разказа пред изданието колко се радва, че е спряла да се занимава с актьорство.

Според актрисата, след като се е отказала от актьорската си кариера, тя се е почувствала много по-свободна. Уотсън сподели, че понякога имала чувството, че героите, които играе на екрана, са "много по-истински" от нея.

"Толкова се радвам, че се отказах от актьорството. Чувствам, че имам свой собствен глас, творческо пространство и свобода, каквито нямах преди: станах по-самостоятелна. Толкова се радвам, че си позволих да се отпусна от хода на нещата за малко, да не знам какво ще се случи по-нататък. Като знам къде се озовах сега, не бих разменила свободата си за нищо".

Ема каза, че като се е фокусирала върху себе си, е придобила нова гледна точка към Холивуд, където постоянно е заобиколена от красиви и успешни хора. Според нея всичко това няма значение, ако не си доволен от себе си, когато камерите не са насочени към теб, предаде БГНЕС

Тя добави, че благодарение на отказа си от кариера е успяла да намери време за много важни неща: например учи творческо писане в Оксфорд. "Тъй като кариерата ми се разви много бързо, решението да отделя време за тези неща ми се стори много важно", каза тя.

В момента актрисата не се е снимала във филми от четири години: последният игрален филм, в който Ема Уотсън се е снимала е "Малки жени" на Грета Гервиг. Сега тя се концентрира върху обучението си. Освен това актрисата е отворила компания за производство на алкохолни напитки заедно с брат си.