Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нидал Алгафари
КАДЪР: NOVA NEWS
Нидал Алгафари КАДЪР: NOVA NEWS

Тъй като се води спор придружаван от обиди и псувни относно произведение на изкуството, наричано "паметник на съветската армия" то има решение. След като чух, говорителката на президента на Русия заплаши с остър тон малка България заради вандализъм спрямо фигурите, то нека им го подарим и те да си го поставят, където искат.

Всеки, който толкова държи да гледа този величествен монумент на руската политика, да посети майката Рус, да поднасе венци и цветя, колкото му воля иска. Българските политиците, които милеят за тоз артефакт ще бъдат много добре посрещани в Русия. Разходите по пътуването им, могат да приспаднат от благодарствените куфарчета с рубли, защото за конвертируема валута ще е малко по-сложно, и както са привикнали първо ще се поклонят, а след това ще бъдат отведени на запой "на дачу". Ще им организират млади прекрасни създания от мъжки или женски пол, според щенията, които да ги утешават с водка и сельодка. На изпроводяк преди да се качат на превозното средство с което да напуснат майка Рус, ще им дадат малки дарове, включително флашки с професионално заснети - широк екран и долби стерео - клипчета на подвизите им.

Гражданите на България, скоро ще забравят висящия, носещ винтовка над главите на поколения българи, солдат. Там, предполагам, ще се издигнат статуи на непобедената българска армия или се изгради пантеон на заслужили българи. Патриарх Евтимий, цар Симеон, цар Борис, царете Иван и Асен, Васил Кунчев, Христо Ботев, Петър Берон, Димитър Талев, Майстора, Любомир Пипков, Дико Илиев, Панчо Владигеров, Евтим Евтимов и още стотици имена, които са дали на България, а не са взели!

От фейсбук