Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наско Сираков
Наско Сираков

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков категорично заяви на насрочената от миналата седмица за днес пресконференция с участието на изпълнителния директор Даниел Боримиров и члена на управителния съвет Борислав Георгиев, че няма да допусне да бъде рекеретиран да се раздели с акциите си.

В понеделник от сдружението "Левски на левскарите" официално поискаха легендарният голмайстор да прехвърли пакета си от 86,6 процента на организираните привърженици, които са във въпросната организация.

"Готов съм да водя разговори на всякакви теми, но да се опитват да ме притискат, едва ли не да ме задължават и рекетират да прехвърля акциите на клуба.

Е, това няма да стане. За разговори съм отворен 24 часа в денонощието, няма никакъв проблем. Готов съм да говоря с всеки един човек", отсече Сираков.

Героят от САЩ 1994 коментира обвинението на "Левски на левскарите", че има зависимости и всъщност се съобразява с тях при управлението.

"Единствено съм зависим от семейството ми. Към никой друг. Как си представяте аз да бъда подставено лице на някого? Когато става въпрос за "Левски", аз не мога да бъда контролиран от никого. Правя това, което е доброто за "Левски".

Васил Божков не съм го чувал повече от две години, а в момента той има достатъчно проблеми на главата си. Познавам го от над 30 години и в момента, в който се наложи да говорим за "Левски", ще говорим не веднъж, а 100 пъти ако трябва", добави Сираков.

"По никакъв начин не ми е минавало през главата да сменям Николай Костов. Плюс това, резултатите тази година са по-добри от миналата. Така, както съм стоял на 100% зад гърба на Станимир Стоилов, така стоя и зад гърба на Николай Костов. Той е и ще бъде треньор на Левски", обяви по темата за смяната на "синия" наставник собственикът.