Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов, психиатър
СНИМКА: АРХИВ
Д-р Любомир Канов, психиатър СНИМКА: АРХИВ

На Путин му е достатъчно да протегне ръка, за да падне в нея добре угнилият плод на западната левичарска глупост.

Специализирани трансджендърски права, фестивали на "небинарна сексуалност", травестити в началното училище проповядващи на децата всеобща "любов" и "родител едно и две", "менструиращ индивид" и " бременна личност", налудни деца-климатолози ала Грета Тунберг зовящи за закриване на Човечеството в полза на Майката Земя, расисти с черен цвят, които желаят по компенсаторни холивудски причини да играят Английската Кралица и Крал Артур, а защо не и Наполеон? Това, което беше възможно някога само в сериозни психиатрични заведения, днес е възможно във филми, номинирани за Оскар.

Обикновеният, нормален човек, не приема това. Не защото е крайно десен реакционер, расист или както казваха болшевиките и комунистите —заклет враг и "контрареволюционер". Не, обикновеният човек просто счита тази перверзия спрямо нормалните нрави и традиционните културни норми за неприемлива и я отхвърля. А там го чакат на гюме Путин, Гундяев и Дугин, за да разгърнат великоруско-християнската хоругва и плащ на кагебисткото православие над населението. Те са закрилата на "нормалността" и Вярата срещу прогнилия Запад, НАТО и ЕС. Те ще го спасят.

Накратко:

Най-истинският проводник и съюзник на путинистката агресия срещу европейската цивилизация, Украйна и свободата изобщо, са псевдопрогресивните защитници на безконтролният либидинозен шабаш и на атаката срещу семейството и хетеросексуалните традиции, осъществявани под егидата на прогресивната wok liberal култура днес. Това отблъсква милиони хора, стреснати от врещенето на онези клоуни качени върху публичния подиум, окичени със знамената на дъгата.

Свободата, драги Санчо, не изглежда като дъгата! Не!

Истински либералните хора следва да отстояват своите традиционни права и ценности, без да падат в златните капани на кагебисткия Кремъл и неговите лъжи.

Как да стане, обаче, ако няма кой да го каже и да го обясни?

Нашият Патриарх, не би ли трябвало да обясни на своето паство, на българския народ, че нечестивецът е в Кремъл и че той няма да ни защити срещу нищо?

Да му помага Господ, нека Го спаси от тежката му болест, но България има нужда от духовен водач. Има нужда от яснота, че не Путин и Гундяев ще ни защитят от Злото.

Те са самото Зло.

*От фейсбук