Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

През годините се нароиха многобройни НПО и правозащитни организации, които не престават да ни натякват за различни права на всякакви субекти: от специалните тоалетни и спортни права на индивиди с произволна сексуалност до правата на блатното кокиче и на черноглавия дърдавец.

Но никой и никъде досега не се изправи и не отиде до изборните урни, не застана на пост срещу купувачите и продавачите на гласове (престъпници според прогласявания стократно всеки ден закон по телевизора), не огради с жива верига гетата и махалите, за да спре регистрацията на гласуващи от неизвестно къде пришълци, не възпря автобусите с гласуващи нашественици, не докладва подкупени изборни комисии, не занесе в ДАНС записи на изборни парични трансакции, не потърси сметка на подкупни местни милиционери и прокурорски и съдебни власти, поне чрез гласовитите си медийни изяви и не защити ПРАВАТА на българите за ЧЕСТНИ И СПРАВЕДЛИВИ ИЗБОРИ!

Вече 34 години. Още от първите избори, "спечелени" от комунистите! Не съм чул някой от тези правозащитници да е помогнал на гетото да се превърне в място населено от истински отговорни граждани, нито да подобри демократичното управление на страната в която живеем, нито да е помогнал за честни и качествени избори. Чувам само левичарски крясъци по различни поводи и обвинения в политическа некоректност.

Ай чиститу, дето се казва.

От фейсбук.