Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Симов КАДЪР: БНТ
Александър Симов КАДЪР: БНТ

Навремето Милен Русков в „Джобна енциклопедия на мистериите" мъдро беше предупредил – ако ви се струва, че сте научили нещо от тази книга, по-добре потърсете потвърждение и от някъде другаде.

Същото правило абсолютно задължително трябва да се прилага към статусите на градските съвести и пиещите бадемово мляко от Суринайка.

От снощи виждам оглушителен залп: „ВАС връща машините!.

Почитателите на принтери с в политически оргазъм.

А най-буйните от тях искат оставки, арести, съд, затвор (не е задължително в този ред) на всички членове на ЦИК, които гласували за отмяна на машинния вот.

Видях, че от дълбините на виртуалната преизподня се е появил и Мустафа Емин (наглецът, който вдигна на крака целия „Пирогов") да иска наказания и оставки. Хохохо, все едно той своята я подаде доброволно и навреме...

Заради това си струва човек да се изолира от тази лудница и да прочете самото решение на ВАС. Изненада – то ясно казва, че действията на ЦИК са законосъобразни. Да, за втори тур машините се връщат, но също така ясно се подчертава, че заместник-министър Стойнов не е имал право на достъп до кодовете.

Тоест вместо да се пенят на тема ЦИК, която беше вкарана в практически безизходна ситуация заради маймунското поведение на заместничето, направо да искат оставката на Стойнов. Защото авторът, драматургът, организаторът и вдъхновителят на този скандал е самият той.

Да, две от съставните части на Сглобката Пеевски и Борисов вероятно са употребили скандала политически, но истината е, че скандал нямаше да има, ако заместник-министърът не го беше направил по този начин.

Навремето Пелевин беше казал следната велика мисъл: „Заговор срещу Русия, разбира се, има. Проблемът е, че в него участват всички пълнолетни руснаци".

Абсолютно същото се отнася и за Сглобката.

Като ровне човек, вижда, че в основата на всяко „активно мероприятие" всъщност са си самите те...

От фейсбук