Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ал Пачино
Ал Пачино

Много знаменитости имат странни или запомнящи се първи срещи помежду си, но Мадона получава приза за "най-странно първо впечатление", след запознанството й с някогашния й колега - Ал Пачино.

Когато Кралицата на попа се срещнала за първи път с актьора през 70-те години, според бившата ѝ съквартирантка - Уитли Хил, тя вкарала език в ухото му, пише "Daily Mail". В биографичната книга, която излезе наскоро за звездата, се пише, че баща ѝ - Ед Сетракян, е запознал дъщеря си с актьора от "Кръстникът" по време на вечеря в Ню Йорк. След края на вечерта, когато Ед откарал всички по домовете, изведнъж Пачино му се оплакал с думите: "Дъщеря ти ми вкара език в ухото".

Тогавашната съквартирантка на Мадона твърди, че г-н Сетракян се е обадил след тази нощ, за да я уведоми, че знае. Хил също така разказа, че Мадона по време на вечерята бавно дъвчела дъвка докато е стояла пред Пачино.

Пътищата по-късно отново им се преплели, тъй като участвали заедно във филма "Дик Трейси" от 90-те години. Двамата не се разбирали на снимачната площадка. Години по-късно Мадона споделя пред автора Майк Бонифър, че Пачино бил непоносим по време на снимките: "Мразех го, бях отвратена от него". Дори допълнила, че извън камерата, се стараела да бъде максимално далеч, пише dir.bg.

Но въпреки лудориите на снимачната площадка, 65-годишната певица смята, че Пачино е "възпитан" в реалния живот. Биографията й - "Madonna: A Rebel Life", разказва и за тази част от живота на дивата, както и за брат й Кристофър, с когото не поддържа контакт.