Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Стоичков Снимка: Facebook/Христо Стоичков - Камата
Христо Стоичков Снимка: Facebook/Христо Стоичков - Камата

Появи се "голяма смешка", многократно споделена из фб-селото с текст: "Христо Стоичков досега само дамски превръзки не е рекламирал!"

Мисля, че в целия рекламен поток единствените приятни за гледане реклами са тези с Христо Стоичков.

Първо - той изглежда и говори като себе си. Липсва изнасилена интонация от пореден некадърен актьор зад кадър или някой потресаващ разговор между домакини, гушнали препарати. Неговите истории също са истински. Иронията с която той самият се отнася към себе си се вижда.

Мисля, че сме засипани с гнусни реклами - като се почне от "перфектните и уникални подмишници" - на чий болен мозък хрумна, че нещо уникално се крие в подмишниците и после довърши глупостта с полит-коректното попълнение от участнички (направо се чудя как не са ги емнали мъжете, които си епилират подмишниците!), мине се през сумистката, която го играе фигуристка, защото страхотно обича да се движи, но превръзката й е стабилна и се срутим във вагиналната сухота и благото излъчване на лелка, която явно вече няма такъв проблем.

Между другото, ако предложат на Стоичков да рекламира дамски превръзки, това ще е нещо толкова смешно и забавно, че всеки вносител само ще спечели.

Аз искам да гледам реклами със Стоичков!

*От фейсбук