Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е Никола Райчев, който е заподозрян за убийството на 21-годишния Ангел СНИМКА: Фейсбук
Това е Никола Райчев, който е заподозрян за убийството на 21-годишния Ангел СНИМКА: Фейсбук

"Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам", това пише Йоана Танева, приятелка на убития Ангел от Пазарджик в емоционална публикация във фейсбук профила си. 

Йоана и Ангел имали връзка допреди месец. Тя сподели и техни кадри от през годините. 

21-годишният Ангел Здравков бе наръган от Никола Райчев в петък. Трагедията се разиграла малко преди 19 ч. в Пазарджик. Ангел и негова приятелка Дарина се разхождали в квартал "Запад", когато 18-годишният Райчев се приближил към тях и се нахвърлил върху момчето, пробождайки го с нож в корема. Ангел умира от кръвозагуба по път към болницата. 

Ангел и бившата приятелка на Никола - Дарина Б., се разхождали. 12-класникът се появил и започнал да държи сметка на двамата влюбени. Между него и Ангел възникнала кавга, тъй като Никола искал бившата му приятелка да се върне при него.

Ето какво още пише Йоана в последното си сбогом с Ангел:

Две - това беше нашето число, втори август - нашата дата. Две чисти сърца, биещи като едно. Две искрени усмивки, търсещи радостите в живота. Две деца, които заедно имаха две мечти - любов и щастие. Ти беше моя свят, моя лъч светлина, моята опора, моя Дом. Думите никога няма да стигнат, за да опиша кой беше ти, а и честно казано не искам. Искам да съм егоист, да съхраня в сърцето си всеки наш момент, всеки жест, всеки миг, всяка емоция, искам всичко да е лично, тайно между нас - да знаем само аз и ти. Всеки ден имах едно съобщение - "Йо как си , какво правиш", а аз да ти отвърна "Ането ми - всичко е наред". Едно обаждане , което чакам и чакам, и вече знам , че няма да получа. Един меден глас и заразен смях, който винаги успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги превърне в много по-добри. Къде си ти сега? Питат ме как ще продължа без теб - не знам? Взеха те от мен, от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши две толкова специални и любими думи.

Закъснях и съжалявам.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко , за да се опише нашата любов.

Обичам те винаги - завинаги.