Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полиция СНИМКА: Архив
Полиция СНИМКА: Архив

28-годишният Емран от Свищов, който наби, острига приятелката си и я разходи така по улиците на дунавския град, е привлечен като обвиняем. Той ще отговаря по три обвинения - за нанесена лека телесна повреда в условия на домашно насилие, принуда и хулиганство, казаха от прокуратурата. С постановление на наблюдаващ прокурор е задържан за 72 часа, а в петък в съда ще бъде внесено искане за постоянен арест. 

Мъжът прибегнал до физическото малтретиране от ревност. После осъществил и принуда, като след побоя повлякъл жена си за ръка в другата стая, сложил я на един стол и изсъскал:

"Избирай! Или ще те убия, или ще ти отрежа косата!". Грабнал машинка за подстригване и оголил скалпа й. Първоначално той саркастично заявил пред полицаите, че я е остригал, защото имала въшки. Но от показанията на жертвата му станала ясна истинската причина. И това издевателство не му било достатъчно - повел я по улиците на града, за да я унизи. 

Малтретираната жена е настанена в кризисния център във Велико Търново заедно с двете си момичета, едното от които е дъщеря на Емран. Тя има общо три деца от различни връзки, като последното, родено през юни, е настанено в приемно семейство.