Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красивата Елизабет от малка се изявява като модел.
СНИМКИ: ФЕЙСБУК
Красивата Елизабет от малка се изявява като модел. СНИМКИ: ФЕЙСБУК

В похвалните постове пък ѝ предричат короната на Мис България

Разбрали-недоразбрали хейтъри се нахвърлиха върху новата Мис Варна - Елизабет Кравец. Според част от потребителите в социалните мрежи тя била украинка и нямала право да участва в конкурса. “Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо, на хранилка от държавния бюджет, биват допуснати да участват?”, гласи един от злостните коментари във фейсбук. Елизабет обаче не е украинка, избягала у нас от войната. Баща ѝ е украинец, но майка ѝ е българка. Почти 18-годишната красавица е родена в Израел, но от малка живее в България и е българска гражданка. Между другото, деца от смесени бракове у нас има хиляди. Не само че Елизабет е наполовина българка, но и българските ѝ документи абсолютно ѝ дават правото на участие в този конкурс, както и в “Мис България”.

“Може ли при толкова красиви български момичета да изберат този украински “крокодил” за Мис Варна, пише друг потребител. Явно пак гроздето е кисело, както се случва след всеки конкурс у нас, защото, въпреки че красотата е субективно понятие, очевидно е, че Елизабет Кравец е много красива - огромни сини очи, малко носле, плътни устни. Нещо повече - с напълно естествена красота, и този път няма как да я атакуват, че е с корекции, за каквото обикновено плюят победителките.

Наред със злобните коментари обаче има и много положителни. Хора без политически пристрастия я хвалят за красотата и ѝ предричат короната на Мис България.

Елизабет е на сцената от съвсем малка както като модел, така и като състезателка по спортни танци. Тя е абсолютна шампионка на България за 2017-а, 2019-а и 2023 г., както и полуфиналистка на световното първенство през 2021 г. И на тези състезания тя се явява отново като българка, без никой да протестира.

Варненката има всички шансове да стане Мис България.
Варненката има всички шансове да стане Мис България.