Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Веско Вълчинов (вляво) е обвинен, че е убил Пеев (вдясно).
Веско Вълчинов (вляво) е обвинен, че е убил Пеев (вдясно).

Суботинов бил шокиран от гледката в банята на Веско Вълчинов, разказал всичко на полицаите

С такси са превозвани част от чувалите с нарязания труп на Кристиан Пеев. Това стана ясно в Софийския районен съд, където се гледа мярката за неотклонение на помагача за укриването на останките Константин Суботинов. Освен това е натоварил друга част от трупа и препаратите за миене в колата си. Заедно с обвиняемия за убийството Веско Вълчинов отишли до гората над кв. "Бояна", където освободили таксито. Суботинов започнал да копае дупки в земята с лопатата, а след това двамата заровили и маскирали скривалището. Под камъни оставили празните туби с почистващите материали.
Константин Суботинов е обвинен, че е опитал да укрие извършителят на убийството. Той работи на две места - като барман в известна столична дискотека и като доставчик на храна за голяма компания.
Самият Суботинов бил шокиран когато влязъл в банята, където Вълчинов вече бил разфасовал Кристиан Пеев. Излязъл на терасата и изпушил последователно няколко цигари. След това заедно с Вълчинов ходили до два големи хипермаркета, за да купят чували, лопати и почистващи препарати, за да измият банята.

Съдът решава дали да остави в ареста Константин Суботинов или да постанови домашен арест, както настоява адвокатът му. 

Очаквайте подробности!