Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимки: Инстраграм
Снимки: Инстраграм

Дженифър Лопес сгорещи страстите на феновете си на остров Капри, където пристигна без Бен Афлек. Туристите и папараците полудяха от удоволствие, наслаждавайки се на шоуто, което латино дивата им устрои, без да се пести. Джей Ло пя, танцува, яде паста, пи коктейли, разходи се из центъра на любимия на холивудските звезди италиански остров. 

Актрисата пристигна на Капри, след като преди това хапна спагети и равиоли в Нерано на Амалфийското крайбрежие. След това се отдаде на шопинг на улица „Камереле”, където са бутиците на известните модни марки. Звездата напазарува дрехи и аксесоари италианска висша мода. Певицата се разходи из центъра, облечена в елегантен широк ленен панталон и риза в стил „Капри”, а на главата си имаше черна сламена шапка. През цялото време звездата беше заобиколена от бодигардовете и секретарите си, но това не й попречи да общува с феновете си сърдечно и да си прави селфита с много от тях. Тълпи почитатели придружиха Дженифър до влизането й в хотел „Куисисана”, където пренощува. Певицата вечеря в ресторант „Аурора”, а после се потопи в разгорещената атмосфера на заведението „Анема е коре”.Собственикът му я изненада със специално приготвена торта „Капрезе” и с лансирания от нея преди година коктейл „Делола”. Малко по-късно Джей Ло се върна в хотела си, за да се преоблече, след което се появи в сребриста мини рокличка с пайети и с обувки с висок ток. В известната на всички знаменитости таверна латино дивата импровизира неочаквано шоу, седнала на масата си. След като изслуша неаполитанските песни, които й изпя намиращият се в заведението музикант, тя грабна микрофона и се впусна да пее хита I will survive на Глория Гейнър. Ентусиазмът на публиката я накара да подхване след това и своя хит Let’s get loud. 

Въпреки дългата и пълна със страсти и песни нощ на следващата сутрин Дженифър се отправи към пристанището на Марина Гранде, за да се качи на моторна лодка в посока към Позитано. Според запознати там певицата ще срещне съпруга си Бен Афлек, за да отпразнуват на 15 август 51-ия му рожден ден. Актьорът идва от Флоренция, където прекара кратка ваканция с трите си деца, които пое от „другата” Дженифър – бившата му съпруга актрисата Дженифър Гарнър.