Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Старши треньорът на "Ботев" (Пд) Станислав Генчев.


Снимка: Архив
Старши треньорът на "Ботев" (Пд) Станислав Генчев. Снимка: Архив

Всеки треньор носи оставката в джоба си. Не съм притеснен за поста си. Резултатите на отбора ще покажат дали заслужавам доверие. Това заяви наставникът на "Ботев" (Пд) Станислав Генчев след загубата на отбора му с 0:1 от "Хебър" в Пазарджик.

"Днес изиграхме много добро първо полувреме с две чисти положения и пропусната дузпа. Получихме жълти картони, които доведоха до намаляване на агресивността, а това се отразява на целия отбор. Втората част започна много лошо, допуснахме гол, това е най-трудното за нас, противникът създаде много положения, можеше да вкара втори гол, ние можехме да изравним с изключително чистото положение на Ннади", каза Генчев. Той добави, че не си е представял по-кошмарен старт на сезон от този с три загуби и две ремита.

„Това, което виждам на тренировки, който се труди, на него давам шанс. На терена си зависи от футболистите колко се раздават, дали нещо им пречи. Оправдания винаги могат да се намерят. За днешния мач няма никакви оправдания. Нито футболистите на "Хебър" са по-добри, нито имат по-добри условия. Каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Вината е само на треньори и футболисти. Искам да благодаря на феновете, защото до момента не показваме, че заслужаваме такава подкрепа. Срам ме е да ги погледна в очите. За доверието на ръководството ще се разбере“, завърши наставникът на "канарчетата".

"Доволен съм от всички. Момчетата трябва да продължат така да се влагат", заяви старши треньорът на "Хебър" Любослав Пенев.

Той добави, че отдава пропуските на липса на опит, трябва спокойствие в тези важни моменти.

„Много е важно, че Матвей Игонен спаси дузпата, но е важно да се отбележи, че няма абсолютно никаква дузпа за гостите. Много бързо се отсъжда дузпата. Не знам как се е разглеждала, но няма абсолютно никаква дузпа в този мач, в миналия – да. Искам да похваля отбора и публиката", завърши Пенев.