Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бояна Бозаджиева
Бояна Бозаджиева

Някой да припомни любезно на Денков, че той беше служебен министър два пъти. В тази връзка, кога служебните правителства са кофти - когато е част от тях или когато не е?

Някой да припомни на Денков, че ПАВЕЦ “Чаира” аварира по време на редовното правителство на ПП, както и че има европейско разследване за причините.

Някой да припомни на Денков, че и досега ръководството на НЕК е това, което е назначено от редовното правителство на ПП. (Изключително съвестни професионалисти).

Някой да припомни на Денков, че по време на редовното правителство на ПП, “неприятната” Боташ, извън обичайните практики и стандарти, осигури на България транзит на втечнен газ в критичен за страната ни момент. Направи го и няколко месеца по-късно, по време на служебното правителство. Може би е нормално да има дългосрочен договор, а не да “гаси” периодично нашите пожари.

Някой да обясни на Денков, че Боташ не е просто турска компания, а турската ДЪРЖАВНА компания и преговорите там не са като онези с едни посредници.

Някой да припомни на Денков, че в документите на редовното правителство на ПП териториалните планове предвиждаха съкращаване на над 12 000 работници от мините. Готови са ви, защо не си ги приемете?

Някой да обясни на Денков, че си противоречи, когато критикува, че служебното правителство е направило стъпки с Боташ за 13 години, но не е предприело действия за ПВУ, който засяга енергийнито и икономическо бъдеще на страната ни за повече от 20 години напред.

От фейсбук