Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Съдия Татяна Гьонова усмихнато обясни решението си да пусне на свобода касапина с "медико-биологичните данни за увреждането".

"Съдебно-медицинската експертиза установява наранявания, които поотделно и в своята съвкупност сочат на временно разстройство на здравето, действително, но не опасно за живота."

Съдия Гьонова, ако в отчаянието и ужаса си 18-годишната жена се беше самоубила, това щеше да е нейно житейско решение и нямаше да е свързано с ужаса, болката и изтезанията на които е била подложена? Явно всеки сам си е виновен и това не бива да се доказва от никого.

"Затова колкото и да звучи стряскащо, възмутително, ние разбираме тази позиция, но законодателят го квалифицира като лека телесна повреда, ако и да не е лека в житейския смисъл на думата."

Ерго, съдия Гьонова, държавата е наясно, че няма грам справедливост за жертвите, а Вие с облекчение се позовавате на тази несправедливост, наместо сама да повдигнете въпроса и да потърсите незабавно професионална помощ, включително от министъра на правосъдието.

"В този случай, за да има средна телесна повреда, следваше да е налице поне временно разстройство на здравето, но опасно за живота, разбирате ли? Ние това не го установихме. Доказателствата по делото не подплатиха, така да кажа най-общо, средна телесна повреда."

Съдия Гьонова, Вие сте идеалното лице на Светата Инквизиция. Ако в битието си на съдия не знаете как да ползвате закона, за да бъде приложен той в полза на изтезавана жертва, агонизирала с часове, от Вас никой в държавата ни няма нужда.

И да! Разбрах всичко за буквата на закона! Дословно го разбрах. И НЕ - НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!

НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ НА ПРОТЕСТА ДОВЕЧЕРА! ДА ЗАЯВИМ ПРЕЗРЕНИЕТО СИ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ МОЖЕМ ДА СМЕ САМО ЖЕРТВИ!

ДА ЗАЯВИМ НА НОВИТЕ ЗАКОНОТВОРЦИ, ЧЕ ИМ ОСТАВА СТРАШНО МАЛКО ВРЕМЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПОМЕТЕМ - И БЕЗ ДА СА ИЗМИСЛИЛИ КАК ДА КОНТРОЛИРАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.

СТАВА ДУМА ЗА НАШИЯ ЖИВОТ!

От Фейсбук.