Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Биляна Петринска в гримьорната
Биляна Петринска в гримьорната

 Този двоен аршин вече почна да ми писва. Имам супер остро чувство за справедливост и не понасям вече упражненията на всички по словоохотливост.
Някои се взеха за Богове. Аз такива в театъра не видях. 

Това пише във фейсбук и актрисата Биляна Петринска от трупата на Народния театър, като показа позицията на колегите си, които не искат оставката на директора Васил Василев. 

"Когато нещо не ти харесва, напускаш. Не своеволничиш, не се налагаш, не пищиш и не обиждаш, там където работиш и хората с които работиш. Никой от нас не унизи и не наклевети "другомислещите". Никой от трупата не си позволи да прави това!", пишеоще актрисата.

Тя осъжда и подписката, която се препраща във фейсбук с искане за оставката на директора. "Много е мило, че шлосера, лекаря или продавача в Лидл "подписват" кой да ми е Директор. Нищо лошо против тези професии, но те са далеч извън спецификата на моята и въобще сферата ми на работа. Това, че тя е публична, не я прави "локум за разтягане" в устата на всеки, когато става дума за сериозни неща.Още повече някаква г-жа адвокат?!?!?! да разпраща съобщения на когото и да е, с молба за "подкрепа"...на знаещи, незнаещи, разбрали, неразбрали...всичко под знаменател "Таланта срещу "....... Ама моля ви се. Никой не е против Таланта. Но Таланта не извинява гнусното поведение. Театърът е Трупата!", пише още Петринска. 

 "Трупата са артистите които създават Светове на сцената.. Трупата седи зад Директора си и това е. ТОЧКА. На когото не му харесва - не работи с този Директор в този театър! Отива там, където му харесва!!!" пише в публикацията й във фейсбук.