Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ангел Джамбазки
Ангел Джамбазки

Много бързо зелените приятели от ППДБ взеха да оправят и енергетиката. И май ще я оправят, както само те си знаят.

България още не се е оправила от техните бакии, които надробиха в Плана за възстановяване и развитие, а те милите ще продължат преговорите, които започна служебното правителство за промяната на заложените в същия План небивалци, написани от първото правителство на Кирчо и Кокорчо. И вместо да са си взели поука и да оправят 💩, които бяха сътворили, те са готови да натворят нови.

Ако може да се вярва на изтеклите документи, нашите нови политици, водещи промяната със себе си, са решили да затворят ТЕЦ-овете „Бобов Дол“ и „Брикел“, както и да ограничат работата на ТЕЦ-овете от Маришкия басейн, не им стига и това, а и ще предложат и забраната за използване на въглища като гориво за ТЕЦ-овете след 2030 година.

Не става ясно обаче как ще се отопляват през зимата Сливен, Русе и Перник. Явно за тези три града промяната ще дойде с кучи студ през зимата.

Същите тези депутати от ППДБ+ГЕРБ+ДПС приеха през януари тази година в Парламента, че България трябва да води преговори за пълното запазване на централите от Маришкия басейн. Но това не е първият, а за съжаление и последния път, в който новата коалиция ще ни излъже.

Лошото е, че сметката за техните глупости ще я плащаме всички ние.

От фейсбук