Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгени Минчев
Евгени Минчев

Светският гуру Евгени Минчев беше глобен 350 лева за дребното хулиганство. Според съда безспорно е установено, че в нощта срещу неделя ПР експертът е наричал полицейски патрул "боклуци", псувал ги е на английски, показал им е среден пръст и е ритнал автомобила. 

Самият той отказа коментар след заседанието с извинението, че "гони самолет за Великобритания". По-рано по време на заседанието Евгени Минчев каза, че той е жертвата, има отоци по главата и слабините.

"Всеки ден хора като мен са жертва. Аз нямам кола, нямам охрана", заяви Минчев. Случката, за която се изправи пред съда, е от събота вечерта, когато Евгени Минчев и негов приятел били на коктейл в бившия хотел "Шератон". След това се отправили към дома на Минчев, но на ул. "Аксаков", близо до някогашното заведение "Кристал", били нападнати от младежи.

Те го ритали и го блъскали, той бил с окървавено лице. Бил повикан полицейски патрул и Спешна помощ. Когато пристигнали, Минчев се прикрепял за пътен знак, но и силно миришел на алкохол. Минчев отказал да се легитимира. Приятелят му Цветан Христов обясни, че не са пили повече от чаша или две шампанско. 

Светският гуру изпратил извинително писмо до шефа на 1-во районно за "недоразумението". Решението на съда не е окончателно и може да се обжалва пред Софийския градски съд.