Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Делото продължава на 13 юли,

когато ще се разпитват свидетели

Пиар експертът и светски гуру Евгени Минчев изкара нощта срещу неделя в килия в столичното Първо районно управление на ул. “Шипченски проход”. Минчев, който се титулува лорд, е бил откаран там около полунощ. Причината била, че първо се скарал с младежи в района на някогашното заведение “Кристал” на ул. “Раковски”, а после обидил и полицаи.

Конфликтът между младежите и пиара на звезди, включително и дирената от Интерпол криптокралица Ружа Игнатова, избухнал около 23,30 часа. На място бил изпратен полицейски екип. Когато униформените пристигнали, намерили само Минчев. Тогава обаче той започнал да обижда и тях. Не е известно дали светският лъв е бил употребил алкохол. Тъй като той не е шофирал автомобил, по закон не му се взима и проба. Проверяват се само водачите на коли.

От ул. “Раковски” Евгени Минчев бил откарат в Първо районно управление. Прекарал е нощта в килията, а после бил откаран в Софийския районен съд, където да му се гледа делото по указа за борба с дребното хулиганство. То било отложено за 13 юли, когато ще се разпитват свидетели. Светският лъв може да получи санкция като обществено полезен труд например.