Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Верижна катастрофа на АМ “Тракия“ прати 4-ма в болницата в Пазарджик
Снимка: Фейсбук/Роберто Генчев
Верижна катастрофа на АМ “Тракия“ прати 4-ма в болницата в Пазарджик Снимка: Фейсбук/Роберто Генчев

3 юли

- Тежка катастрофа блокира на магистрала Тракия на км. 66 между тир и два автомобила доведе до многочасова тапа. (бях в нея)

- Тежка катастрофа затвори за часове Прохода на републиката заради преобърнат тир и стоките, които е разпилял;

- 18-годишен загина на пътя между Приморско и Китен, движел се с висока скорост на мокър път, тежко пострадали са петима, сред тях и дете на 14 години;

- Мъж е загинал на прохода Хаинбоаз край село Пчелиново заради несъобразена скорост.

4 юли

- Катастрофа край село Попово, загинал е 64-годишният водач на автомобила, който с висока скорост е навлязъл в насрещното платно;

- Катастрофа край село Звъничево, тежко ранени са трима;

- На главен път Е-79 между Сандански и Струмяни автомобил с 82-годишен водач се е ударил в пътнически автобус. Шофьорът на автомобила е загинал на място. Шестима от пътуващите в автобуса са пострадали.

5 юли

- Навърши се ЕДНА ГОДИНА от чудовищната катастрофа на бул. "Черни връх", при който криминалният тип Георги Семерджиев, вилнял безнаказано под егидата на МВР разкъса на парчета две невинни млади жени.

- Тежка катастрофа на бул. "Ген. Данаил Николаев" в посока - Сточна гара. В сблъсъка са участвали две превозни средства. Вследствие на инцидента един от автомобилите се е заклещил под камион. Ранени са мъж и три деца.

- 17-годишен младеж предизвика катастрофа край Монтана;

- Катастрофа на Околовръстното в София, няма жертви;

6 юли

- Двама души загинаха, а седем са ранени при тежка катастрофа на входа на Момчилград. Автомобил, управляван от 21-годишен водач и микробус, управляван от 61-годишен шофьор се сблъскали. На място са загинали 21-годишният шофьор на колата и неговият 17-годишен спътник. От напълно невинните хора в буса един е с множество травми, двама са в реанимация, двама са преведени в хирургичното отделение, а един е приет в травматологията. (сетете се, че нито един от тях не е бил с колан)

7 юли

- Тежка катастрофа с двама загинали стана на пътя Белово и Костенец. Лека кола и мотоциклет са се блъснали близо до село Габровица;

- Джип с мигранти катастрофира на магистралата край Ямбол, има загинал

- Петима души са загинали в катастрофи в страната през изминалото денонощие според МВР. Тежките катастрофи са 33. Ранените при пътните произшествия са 45. В София са станали пет тежки и 22 леки катастрофи, в които са ранени са шестима души, но няма загинали.

- Мъж на 80 г. е загинал на място, след като е блъснат на тротоар в Ямбол от лек автомобил с 18-годишен шофьор зад волана. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Пробата му за алкохол е отрицателна, а за наркотици е положителна за метамфетамин.

- Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 10 водачи, 12 са отказали да бъдат тествани.

8 юли

- Сузуки на скалата. Двама са мъртви - мотоциклетистът и водачът на колата в която се е блъснал челно, и двамата на по 25 години. С много тежки травми - фрактура на черепа, ставни фрактури е пътникът, който е бил на задната седалка без колан. Те коланите са за тъпанарите. 71-годишният е бил с колан и травмите му не са толкова сериозни.

- Тежка катастрофа с мигранти на "Тракия" - един е загинал, 11 са ранени.

Това е животът ни! Това сме ние! Това е манталитетът ни!

Днес, докато шофирах към Ихтиман, по аварийната лента с около 200 прелетя бял мерцедес - провираше се през всички ленти, засичаше коли, излезе отново на аварийната и после вече нямаше как да го видя. Днес този е още жив и всички, които безумно надмина - също. А утре?

Броят ли ви се жертвите от понеделник до събота? А утре и още хора ще са загинали.

Картинката на безумието и на нашата трагедия виси в онази мрежа. Болката от глупостта да не слагаш колан бере душа в някоя реанимация.

(От фейсбук)