Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Проданов
КАДЪР: NOVA NEWS
Христо Проданов КАДЪР: NOVA NEWS

„Докато това политическо мнозинство управлява България, може би ще изпратим всичко, каквото имаме като оръжие, без ракетите за градушка. Според нас това е изключително грешна политика. Всяка война рано или късно, завършва на масата за преговори”. Това заяви депутатът от БСП Христо Проданов.

„Те са украински патриоти, те не са български патриоти”, допълни мнението си за управляващите депутатът от опозицията. Той сподели мнението, оборено от правителството и от сайта за проверка на фактите "Фактчек", че е имало призовки за запас към български граждани. „Имаше в публичното пространство такива призовки, които се изпращат – за запас. Дали е за Украйна, не знам. До това не бива да се стига, ние ще бъдем твърдо против”, каза Проданов.

Запитан за „Похода на справедливостта” на Пригожин, българският депутат обясни: „Дали Путин ще бъде на власт го решава руският народ, не ние. Трябва да имаме неутрална позиция по вътрешен въпрос за друга държава.

„Не знам дали (Бойко) Борисов е създателят на партия „Възраждане”, но за отглеждането съм сигурен, че им е помогнал доста”, допълни Проданов пред "Нова нюз".