Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радостин Василев
Радостин Василев

Къде е точката от дневния ред за имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов - това попита бившият човек на "Продължаваме промяната" Радостин Василев. Той помоли председателя на Народното събрание Росен Желязков да я припознае и депутатите да гласуват за нея.

"Разглеждайки днешната програма и виждайки дори точка за всемирния пощенски съюз, в мен възникват два въпроса. Единият е, че в ДПС има желание Пеевски да започне бързо с конституционната реформа. Явно новият парламент ще достигне нови висини в своето развитие. Предполагам след това Халил Летифов трябва да оглави ЦИК, предвид сигналите срещу него в полицията за купуване на гласове. Господин председател, къде е точката в дневния ред за имунитета на господин Борисов? Всички знаем, че главният прокурор е депозирал в Народното събрание искане за сваляне на неговия имунитет", заяви Василев и призова Желязков да припознае точката и да я включи в дневния ред.

"Доста по-важна е от всемирния пощенски съюз и да я включите в дневния ред, за да може Народното събрание на гласува в крайна сметка имунитета на господин Борисов, за да може, преди да е овладяна прокуратурата, да му се търси отговорност", призова той.