Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Робърт де Ниро първоначално криеше появата на седмото си дете, родено от 45-годишната Тифани Чен.
Робърт де Ниро първоначално криеше появата на седмото си дете, родено от 45-годишната Тифани Чен.

83-годишният Ал Пачино чака дете от младата си приятелка Нур Алфала, ще проверява бащинството с ДНК тест

Преди месец, на 78 г., Робърт де Ниро посрещна седмото си отроче
От 2012 г. досега 65-годишният Алек Болдуин е направил 7 бебета

Филмовите им кариери са повече от успешни, а милионите в банковите сметки им позволят луксозен живот. И въпреки че са на преклонна възраст, холивудските актьори се радват на млади жени около себе си.

Само няколко дни след като 79-годишният Робърт де Ниро потвърди, че е посрещнал седмото си дете, официалните представители на 83-годишния Ал Пачино съобщиха, че и той ще става отново баща. Приятелката му

Нур Алфала, която е на 29 г., е бременна в осмия месец

с четвъртото му дете. Така двамата артисти са едни от първенците в отбора на възрастните звездни татковци.

83-годишният Ал Пачино чака четвъртото си дете.
83-годишният Ал Пачино чака четвъртото си дете.

Известно е, че телевизионната продуцентка Алфала има склонност към много богати възрастни мъже, защото връзките й преди Пачино са с търговец на произведения на изкуството, холивудски филмов режисьор и рок звезда ветеран.

29-годишната Алфала е в обятията на актьора официално от април 2022 г. Първите слухове, че двамата са заедно, се разпространиха след като по това време миналата година те бяха заснети да вечерят в ресторант. Техни близки твърдят, че са се срещнали за първи път по време на пандемията през 2020 г.

Актьорът от “Кръстникът” обаче е поискал ДНК тест, за да се увери, че бебето е негово. Той

има сериозни подозрения за бащинството,

защото предвид възрастта си има репродуктивни проблеми и смята, че не е в състояние да направи дете. Ал Пачино има дъщеря Джули Мари, която е на 33 години. Тя е плод на любовта му с преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант. Той също така е баща и на 22-годишните близнаци Антон и Оливия, чиято майка е Бевърли Д'Анджело, с която излизаше от 1997 до 2003 г.

През 2014 г. холивудският артист бе коментирал, че за него бащинството е голяма отговорност: “Ако не бях част от живота на децата ми, това би било разстройващо за мен и за тях. Получавам много от тази взаимна любов. Тя е способна да те изкара извън теб самия.”

Въпреки че има съмнения за бащинството на очакваното бебе, Ал Пачино бе поздравен от много актьори, включително Робърт де Ниро, който също стана баща на 6 април. За него това е седмо дете, родено от 45-годишната му приятелка Тифани Чен – треньор по бойни изкуства. Другите му шест деца са от 3 различни жени. От първата си съпруга Даян Абът той има син и дъщеря – 51-годишната Дрена и 46-годишният Рафаел. През 1995 г. Де Ниро стана баща на близнаците Джулиан и Арън, които са на 27 години, родени от бившата му приятелка, модел и актриса Туки Смит. От третата си жена Грейс Хайтауър също има син и дъщеря – Елиът, на 24 г., и Хелън, на 11 г.

През 2021 г. актьорът започва да излиза с Тифани Чен, с която се запознали още през 2015 г., когато снимали филм заедно. Тя има много медали по бойни изкуства и е от кунг-фу семейство. Дъщеря е на грандмайстора Уилям Си Си Чен.

Робърт де Ниро първоначално криеше появата на момиченцето

Той съобщи новината в интервю по повод новия си проект “За баща ми”. В канадско телевизионно предаване, дискутирайки родителството във връзка с най-новия си филм, 79-годишният носител на “Оскар” казва: “Винаги искаме да постъпваме правилно с децата, но понякога просто не става”. Когато водещият му задава въпрос за неговите шест деца, Де Ниро го поправя: “Всъщност са седем”.

Тогава артистът не разкри повече подробности за детето в ефир, но след това качи снимка на бебето в профила си в телеграм и по този начин я представи на света. Нарекъл я е Джиа Вирджиния Чен де Ниро.

Малко преди него, през миналата година Алек Болдуин също стана баща за пореден път, и то на 65 г. Актьорът и втората му жена Хилария Болдуин са женени от 2012 г. и оттогава тя му е родила 7 деца. Най-малката им дъщеря Илария е на седем месеца. Останалите са: 9-годишната Кармен, 7-годишният Рафаел, 6-годишният Леонардо, 4-годишният Ромео и близнаците Едуардо и Мария Болдуин, които са на 2 г. Болдуин има и 27-годишна дъщеря Айрланд, която е модел и плод на любовта му с бившата му съпруга Ким Бейсинджър.

Ал Пачино, Робърт де Ниро и Алек Болдуин изобщо не са единствените звезди, които са станали бащи на преклонна възраст.

Дейвид Фостър също е в клуба на възрастните татковци, след като през 2021 г., когато беше на 71 г., посрещна шестото си дете от съпругата си Катрин Макфий, която сега е на 39 г.

Момчето Рени Фостър, който вече е на 2 години, е било сбъдната мечта

за певеца, който има 5 дъщери. Това са актрисата Сара Фостър, която е на 42 г., 52-годишната Алисън, 49-годишната Ейми, 40-годишната Ерин и 36-годишната Джордан. Потенциално всяка една от тях може да е майка на сина му и дори баба.

Пред People по-рано тази година композиторът и звукозаписен продуцент посочи: “Въпреки че няма да съм наоколо, когато той е на 50 или 40 г. дори, или може би на 30, мисля, че мога да му предложа мъдрост от моите години на планетата. И може би това не е лош компромис.”

На подобно мнение е и 73-годишният Ричард Гиър, който в момента се грижи за двете си малки деца, родени от третата му съпруга Алехандра Силва, която е на 40 г. Двамата се ожениха през 2018 г., като първото им дете Александър Гиър, който вече е на 4 г., се роди през 2019 г.
По-късно, през 2020 г., двойката приветства разширяването на семейството си с появата и на втория им син Джеймс Гиър, който вече е на две.

Актьорът, известен с филми като “Хубава жена” и “Чикаго”, има и още един син – 23-годишният Хоумър Гиър, роден от първата му съпруга Кери Лоуел.

Другата известна личност, която стана баща, когато беше на 73 г., е Мик Джагър. Фронтменът на “Ролинг Стоунс” посрещна момчето Девро Октавиан Базил Джагър през 2016 г.

Досега обаче певецът е показвал сина си само няколко пъти,

тъй като с жена си Мелани Хамрих предпочитат да пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Девро е осмото дете на Джагър, който има деца от 5 жени. Радва се на петима внуци и трима правнуци. “Имам слабост към децата, не само към моите собствени. Децата те поддържат млад и те карат да се смееш”, сподели преди няколко месеца певецът. Мелани и Мик нямат брак, но наскоро се заговори, че може би са се сгодили. Повод за това стана пръстен на ръката на 35-годишната брюнетка, който мнозина сметнаха за по-специален.

Режисьорът на “Междузвездни войни” и “Индиана Джоунс” също стана баща отново на 69 г. още през 2013 г. Джордж Лукас кръщава най-малката си дъщеря Еверест, която сега е на 9 г. Тя е плод на любовта му с втората му съпруга Мелъди Хобсън. Лукас има още три деца, като най-голямото е на 41 г. Година преди Лукас да стане баща, през 2012 г., в клуба на възрастните татенца вече се бе присъединил и Стив Мартин. Основната разлика е, че актьорът, който тогава бе на 67 г. за първи път е станал родител. Втората му съпруга Ан Стрингфийлд, с която са женени от 2007 г., го дари с дъщеря на име Мери.

Обсъждайки родителството преди няколко години, Мартин бе обяснил пред списание AARP: “Мисля, че ако бях имал дете по-рано, щях да бъда лош баща, защото щях да обърна внимание на кариерата си погрешно.”

Покрай тези случаи и най-вече след новините за Робърт де Ниро и Ал Пачино лекари алармираха с доклади, че все повече мъже на зряла възраст в САЩ имат деца, но това е

свързано с рискове за здравето на бебетата

Изследванията показват, че те имат повишен риск от преждевременно раждане или развитие на вродени дефекти, някои видове рак или нарушения на неврологичното развитие.

“Мъжете трябва да са наясно, че те също преминават през същия цикъл на репродуктивно стареене като жените, въпреки факта, че нямат менопауза”, посочи д-р Глория Бахман, заместник-декан по женското здраве в Rutgers Robert Wood Johnson Medical School.

Тя цитира и проучване от 2019 г., което установява, че възрастта на бащата оказва значително влияние върху здравето и развитието на детето. То доказва, че бебета, родени от по-възрастни бащи, имат повишен риск от цепнатина на устната или небцето, сърдечни дефекти, аутизъм, шизофрения и биполярно разстройство. Допълнителни изследвания показват, че напредналата възраст на таткото е умерено свързана с най-честата форма на детска левкемия и е с повишен риск от педиатричен неходжкинов лимфом.

През 2018 г. изследователи от Станфордския университет установиха, че бебетата, родени от бащи на възраст 45 или повече години, са с 18% по-склонни да получат гърчове и с 14% по-вероятно да се родят преждевременно в сравнение с бебета с бащи на възраст от 25 до 34 години. Това проучване също така отбеляза

риск за бременните жени на по-възрастните мъже

Те са с 28% по-склонни да развият гестационен диабет, отколкото останалите.

“Абсолютният риск остава сравнително нисък - обясни д-р Майкъл Айзенберг, автор на това проучване и професор по урология в Медицинския факултет на Станфордския университет. - За индивида може да не е толкова значим. Но със сигурност на ниво популация, ако разглеждаме обществените промени, при които родителите остаряват, може да се счита за измеримо увеличение на някои от тези разстройства.”

По тази причина повечето звездни двойки правят предварителни високоспециализирани генетични тестове, чрез които разбират дали бебето в утробата ще развие някаква болест. Чрез тях тенденцията млади жени да раждат от възрастни богати мъже се увеличава.

Особено в света на Холивуд…