Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се овладеят службите и как това е синхронизирано с чужди посолства и "законно, незаконно" да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как ДПС няма да бъдат атакувани, защото Христо Иванов им казал, че им трябват. Кой е малкото ДПС в този случай - ДБ. А кой малкото ГЕРБ - "Продължаваме промяната". Това каза Тошко Йорданов от "Има такъв народ" в сутрешния блок на Би Ти Ви. 

И без това "Промяната" е с кадри от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, но правилно са се освободили от тях, защото са некадърни, каза още той.

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма коментари за това как да се справим с инфлацията, бюджета и растящите цени.

Коментирайки снимката, на която парламентарната група на ИТН яде пуканки на фона на пресконференцията на Радостин Василев, Тошко Йорданов заяви, че има удовлетвореност, защото "истината победи".

Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме нормални хора и това е намигване в цялата ситуация, каза още той.