Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pexels
Снимка: Pexels

Топ 3 стратегии, които може да използвате при спортни онлайн залози

Онлайн залозите са една от най-честите форми на забавление сред възрастните. Не само, че носят безспирно вълнение, но понякога допринасят и за доста задоволителни печалби. Много играчи, които се интересуват от залагане на колоездене или други спортни дисциплини разчитат на ясно установени стратегии. Въпреки че няма 100-процентова гаранция, че дадена тактика ще проработи, стратегиите изброени по-долу със сигурност се славят с доста голям успех сред активните потребители в сайтове за спортни залози.

Посветете достатъчно време на проучване

Доста е лесно просто да влезете в един от многобройните сайтове за спортни залози и да поставите един, пет или десет залога. Въпреки че понякога това може да пожъне успех, би било много по-разумно да заложите на спортове, с които сте запознати. Експерти съветват никога да не залагате на сляпо. На този съвет са базирани разбиранията на хиляди успели хора, включително и бизнесменът Тони Слотърмън, който твърди, че той никога не предприема нещо преди да е направил щателно проучване.

С други думи, ако искате да увеличите шансовете си за успех, разберете повече за отбора или спортиста, на който ще залагате. Проверете предишните му победи и загуби и се уверете, че вашият избор има потенциал. Също така научете повече за различните налични спортни залози. Поинтересувайте се кой е най-безопасен и кой носи най-големи потенциални печалби. Разбира се, не игнорирайте и коефициентите, предложени от букмейкъра, тъй като те са от ключово значение.

Неочаквани залози

Доста опитни играчи често избират да залагат „срещу публиката“. Казано накратко, това означава да поставите залог на най-малко очаквания резултат. Разбира се, това би била опцията с най-висок коефициент. Този тип стратегия крие известни рискове, но, проучвания показват, че доста често, смелите играчи, които залагат на отбора, който не е фаворит, си тръгват с пълни джобове.

Системата Мартингейл

Тези от вас, които обичат да залагат онлайн вероятно са запознати с т.нар. Система Мартингейл. При тази популярна стратегия, играчът удвоява залога си при всяка загуба. Целта на това действие е потенциалното възвръщане на вече загубената сума и натрупване на допълнителна печалба. Тази тактика се използва както при спортни, така и при казино залози. Няма как да се отрече обаче, че тя крие доста рискове и не се препоръчва за хора, които нямат завиден капитал. Истината е, че тя може да доведе както до много бързи печалби, така и до моментални загуби на огромни суми пари. Поради тази причина е от огромна важност да съобразите всеки един ваш залог с бюджета си.

Системата Лабушер

Системата Лабушер или The Labouchere system е още една добре позната стратегия сред активните залагащи. При нея се използва ясно определена схема, която е 1-1-2-2-1-1. В началото се взимат първото и последно число от схемата и се събират, за да се определи размерът на вашия залог.

При загуба, числото на вашия сбор се добавя в края на схемата. Когато пък спечелите, трябва да задраскате първото и последно число в списъка с числа. Това продължава, докато всички числа в схемата не се премахнат. Много играчи смятат тази стратегия за малко по-надеждна от Системата Мартингейл, но истината е, че нито една от тях не гарантира 100-процентова печалба.

Независимо коя тактика ще изберете, се уверете, че не сте пропуснали първата стъпка в списъка. Ако се запознаете с особеностите на залозите и спортните дисциплини, ще ви бъде много по-лесно да предвидите потенциалния краен резултат. Най-важно е обаче да подхождате разумно към всеки един поставен залог.