Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: "24 часа"
Снимка: "24 часа"

Вероятно днес всеки се чувства предизвикан да метаболизира някаква версия на реалността, както я представя телевизора и придружаващите го говорещи глави и да изкаже своето меродавно мнение. И аз, да не остана по-назад се включвам.

Средно аритметично от информация, дезинформация и фантазия.

Атентат?

Аз имам само повърхностна медийна версия за станалото. Мога ли да се втурна и аз със своята неинформираност да ръгам чушки в боба? Мога, разбира се.

В боба на нашенското недоверие, подозрение и склонност към фантастични мисловни конструкции чиято основна черта е глупостта, аз съм у дома си. Бездарната, хитра българска глупост, която гледа снизходително изпод покрива на своите рунтави вежди и се смята за изключително умна и превъзхождаща останалите хора (второ място в света по интелигентност!?)Тук съм.

Няма как да считаш този нескопосан атентат, вероятно поръчан от богати криминали и изпълнен от ниско платени техни подизпълнители за инсцениран от самият обект на атентата. Това допускане е по-бездарно даже от самия атентат.

Атентатът е реален, но зле изпълнен, според мен.

Хората, които са го извършили часове по-късно са например в:

Сърбия, Молдова, Хърватска, Дубай, Южна Африка… ?

Или може би в някоя от по-далечните страни и спокойно си пият анасонлийката на плажа. Перно̀? Никой няма да ги намери.

Никога.

В България има стотици политически и криминални убийства, които останаха неразкрити. Или бяха оправдани от българския съд.

Така че, пийте си питиета и до скоро!

От Фейсбук.