Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Арман Бабикян. КАДЪР: bTV
Арман Бабикян. КАДЪР: bTV

За повечето от 30-те законопроекта партиите не са имали спогодба и преди, явно нещо друго са обсъждали, всеки вменяем човек би се сетил, че са говорили за кабинет, заяви в "Тази сутрин" бившия депутат Арман Бабикян за консултациите между представителите на парламентарните групи в 49-ото Народно събрание.

Според Бабикян работата на депутатите няма да става по-лесна, като подчерта, че не разбира радостта на някои спрямо това, че има разговори между различните политиечски формации, защото "кабинета е инструмент, все едно да изпитваме голяма радост, ме сме си купили тесла".

"Борисов има интерес неговото племе да дава. Той винаги е бил майстор в това. Нещата вече се цивилизоват, вече не го нарича (Радев) шофьор на самолет, среща се с него, въобще е весело", каза още той.

"Обещаваш реформа или справедливост на хората -  на първата по бедност и корупция страна (в ЕС). И сега изведнъж отиваш за постигаш споразумения с този, който е правил обратното, малко е странно и трудно за обяснение", допълни още Бабикян, визирайки ПП-ДБ и ГЕРБ. Според него партиите ще назначат добър екип от ПР специалисти, за да обяснят ситуацията на избирателите, което надали обаче ще е достатъчно.