Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Близък на семейството на Кристина
Кадър: България он еър
Близък на семейството на Кристина Кадър: България он еър

Открили тялото на жестоко убитата Кристина ден преди рождения ден на детето й.

Жестокото убийство на жена, чието тяло беше открито в багажник на лек автомобил, е било заради личен конфликт. Вече има и задържан - 34-годишният Калоян, който е бил неин колега. Двамата са имали и връзка. Тя е споделяла на близки приятели, че той я е тормозил, но официален сигнал от нея не е подаван в МВР.

Вчера между 19-20 часа е открито тялото на Кристина в столичния квартал "Захарна фабрика" край автосервиз. Жената е била в неизвестност от 3 април. Станало е ясно, че е в неизвестност, тъй като е трябвало да отиде да вземе детето си от училище. Нейни близки са подали сигнал в 3-о Районно полицейско управление във вторник. Тя е била простреляна в багажник, който бил запечатан с полиуретанова пяна. Жената е на 32 години, работила е в един от мобилните оператори. Кристина е оставила бележка в бюрото си на работа с името на човек, когото да потърсят, ако се случи нещо с нея.

"Миналата неделя видях Кристина, говориха даже със снаха ми. Тя има момче на 9 години, днес то има рожден ден. Тя живееше с приемните си родители. От малка я познаваме, добър човек беше, много добър", споделя близък на семейството.

"Имало е и други оплаквания за тормоз. Преди 5-6 години мислех, че връзката им е приключила, но, може би не е била, защото явно я е тормозил. Странно е, че колата с трупа е оставена пред сервиза. Не вярвах до последно, мислех, че е отвлечена и че всичко ще се оправи. Той се свърза с мен в сряда, каза, че е притеснен, защото преди е осъждан за такова нещо и сега разследват точно него, а то си е имало индикации, а и жертвата си е казала, че се притеснява точно от този човек", каза приятелят на заподозрения пред Bgonair.