Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов Снимка: LAP.BG
Станимир Стоилов Снимка: LAP.BG

Дали ще има пореден епизод от "Време разделно" в "Левски" ще стане ясно утре вечерта.

Наставникът Станимир Стоилов обяви днес на пресконференцията преди домакинството срещу "Локо" (Сф) обяви, че отдавна е взел решение за себе си. Той ще го изрече след двубоя с "железничарите" и ще отговори на всички въпроси, свързани с него.

На "Герена" индикациите са, че след освобождаването на изпълнителния директор Ивайло Ивков и члена на надзорния съвет Петър Ганев "сините" ще останат и без треньор, който ще си тръгне по свое желание.

Това би станало против желанието на собственика Наско Сираков, който с генералния спонсор на клуба и председателя на управителния съвет Даниел Боримиров се явява единият лагер при разкола в "Левски".

В другия бе Ивков, а към момента остава Стоилов и част от феновете.

„Вчера ви казах, най-важната ми цел е мачът с "Локомотив". Моята глава е много дебела и голяма. Специално аз няма причина да говоря с недомлъвки. Просто ще говоря утре след мача. Когато сте поискали, съм се явил. Искам да спечелим мача. Моето решение отдавна съм си го взел.

Не желая да бъда „пришиван“ към никой. Причисляваха ме към Сираков, феновете, Ивков. Не мога да се разкъсам. Аз винаги съм си бил самостоятелен, затова мога да ви гледам и отговарям на всички въпроси.

Дълги години бях към Сираков, сега към привържениците. Доста хора, дори близки от клуба, си мислеха, че се заигравам с феновете. Сега към Ивков и ме разчлениха, но аз съм сам човек, който се бори за правдата и истината. Мисля, че досега не може да се оплачете от мен, че нещо крия или спестявам. За мен истината трябва да се защитава и тя рано или късно побеждава“, натърти Стоилов.

"От доста време казвам, че някои неща не са както трябва. Бъдещето на "Левски" е светло. Бяхме под дъното, сега сме на първокласен път, остава да излезем на магистралата.

С правилна работа и с помощ на допълнителни спонсори "Левски" ще си завърши нещата. Самият факт, че спорим дали офертите за наши играчи са 4 или 5 милиона, а преди са били 4 стотинки или под нулата, е показателен. Има отбор, има фенове, има цена. Това е футболен бизнес. В България могат да го правят клубове, които имат огромна фенска маса", добави Мъри.

Той разкри, че преди време, когато "сините" акции бяха в Константин Папазов Тити му ги предложил, но специалистът отказал. След това баскетболният треньори ги предал на Сираков.