Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Радев Снимка: Велислав Николов
Румен Радев Снимка: Велислав Николов

Големият проблем на България е избирателното правосъдие

България не подкрепя и не е част от общата поръчка за доставка на снаряди за Украйна. Ние ще подкрепим европейски дипломатически усилия за възстановяване на мира.

Това зави президентът Румен Радев при откриването на конференция „Антикорупция и национална сигурност“, която се провежда в София.

"Докато управлява служебното правителство, България няма да предоставя на Украйна своите изтребители, нито своите танкове и протворакетни установки, категоричен беше държавният глава.

Редно е българските граждани от сега да знаят позициите на партиите, които скоро ще решават от името на България дали ще бъдат част от усилията за възстановяване на мира или на удължаването на войната", коментира още той Радев.

"Представяте ли си какво щеше да стане ако финансовото министерство беше внесло бюджет в края на миналата година, а партиите се готвеха да увеличат разходната част на 10 хиляди лева", добави още той. 

Президентът Радев с коментар по актуални теми

Президентът Румен Радев открива конференцията „Антикорупция и национална сигурност“. Преди събитието той говори пред журналисти

Публикувахте от "По света и у нас" - новините на БНТ в Вторник, 21 март 2023 г.