Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Новак Джокович Снимка: Twitter/@DjokerNole
Новак Джокович Снимка: Twitter/@DjokerNole

Основната поука – съмнявайте се във всякакви опорки

Новак Джокович е вероятно най-великият тенисист в историята на тази игра, но властите в САЩ пак не го пуснаха в страната за два важни турнира. Не, той не е в списъка „Магнитски“. Грехът му е, че отказва да се ваксинира против COVID-19.

С Магнитски може да се правят компромиси, но с ваксините – не! Джокович е любим герой на младежта. Неговият пример може да бръкне в джоба на глобалната фармацевтика.

Кой е най-великият тенисист е спорна тема, но ние кибиците приемаме, че това е състезателят, спечелил най-много турнири от „Големия шлем“ – откритите първенства на Австралия, Франция, Великобритания и САЩ. В момента начело на класацията са двама - Джокович и Рафаел Надал с по 22 титли. Но Джоко можеше да води с 23:21 или дори 24:21, ако миналата година не бяха го спрели за откритите първенства на Австралия и САЩ. Това даде възможност на Надал да спечели австралийския оупън. А точно там сърбинът има сериозно предимство пред него заради бързата настилка.

Медиите представиха Джоко като някакъв маниакален антиваксър.

Всъщност медицинската наука вече е на неговата страна. Първо, той преболедува коронавируса поне веднъж, а това му дава поне 13 пъти по-сериозен имунитет от ваксините. И второ – ваксината предизвиква сериозна алергична реакция сред някои хора, както и сериозни сърдечно-съдови проблеми. Рядко, но се случва. В ранна възраст Джокович има „целиакия“ – автоимунно заболяване, предизвикано от алергия към глутен. Успява да го изчисти с безглутенова диета, но трябва да се пази от всякакви алергични рискове. Още повече, че за спортист като него коронавирусът не е по-опасен от хремата.

В началото на миналата година тези ваксини все още изглеждаха полезни, но през есента репутацията им съвсем се срина. Редица изследвания показаха, че ваксинираните се заразяват даже по-лесно от неваксинираните. Трайността на имунната защита е толкова мимолетна, човек трябва да си бие бустери по 4 пъти на година да края на дните си. А за здрави хора под 50 г. рискът е по-малък, отколкото при грипа. И въпреки това, в САЩ и сега не пускат неваксинирани чужденци, въпреки че през южната им граница нахлуват по 2-3 милиона незаконни мигранти на година.

Миналата седмица се разбра, че

България настоява пред Европейската комисия (ЕК) да прекрати покупката на тази ваксини,

тъй като вече никой не желае да се боцка. Нулев интерес. Миналата година вече сме бракували 1.3 милиона дози, тази година предстои да се бракуват още 2.8 милиона.

Кажи-речи в цяла Европа е така, но ЕК не е съгласна – ако щете се боцкайте, ако щете ги изхвърлете, но да платите сте длъжни. Имаме железни договори с компаниите, казва комисията. Но пък през октомври миналата година европейската прокуратура започна разследване за корупция при сключването на тези договори, като специално се визират едни потулени разговори между председателката на комисията фон дер Лайен и фирмата Файзер. Това е скандал, който тепърва ще се разгръща.

Малко по малко истината излиза наяве – цялата история с коронавируса, карантините, забраните и ваксините се оказва една голяма измама, която създаде свърхпечалби на 2-3 фармацевтични компании. И същевременно това е

експеримент по глобален тоталитаризъм.

Една от ползите бе, че през 2020 г. в САЩ се въведе масово гласуване по пощата, благодарение на което Байдън победи Тръмп в оспорваните щати. Стотици милиони, ако не и милиарди хора бяха принудени да си стоят в домовете без никаква причина. Евтините, но ефикасни лекарства бяха нарочно компрометирани, забранявани и унищожавани, а на тяхно място глобалните заговорници налагаха скъпи, но токсични „лечебни“ средства, от които се умира. За да подплаши хората, в самото начало на епидемията Световната здравна организация (СЗО) публикува многократно преувеличени данни за смъртността, а по места математиците ги умножиха по корен квадратен. Спомняте ли си, през 2020 г. професор Михаил Константинов излезе с една сметка, според която смъртността при това заболяване е 97 на сто!!!

Цялата истина за тази световна манипулация и нейните автори бе публикувана през есента на 2021 г. в книгата на Робърт Кенеди джуниър „Истинският Антъни Фаучи“. Разбира се, тя веднага бе обявена за зловредна конспиративна теория, а самият Кенеди, доскоро любимец на либералните медии, бе обявен за луд. До този момент бе любимец на централните медии – и изведнъж изчезна. Малко по малко обаче фактите в в тази книга започнаха да се потвърждават и от официалните власти.

Например в едно интервю пред „Фокс нюз“ директорът на ФБР Кристъфър Рей призна, че според разузнаването коронавирусът е „изтърван“ от лабораторията в китайския град Ухан и най-вероятно е създаден изкуствено. Разбира се, това бе известно отдавна, но друго е да го каже директорът на ФБР, който в миналото твърдеше обратното.

Излязоха и официални данни, че

разработката на коронавируса е финансирана с пари на американската държава,

по-конкретно от вездесъщият доктор Антъни Фаучи, директор на националния институт по алергии и инфекциозни болести. Той разполага с огромен бюджет за такива разработки – някъде около 7-8 милиарда долара годишно. Само че през 2020 г. д-р Фаучи лъжеше, че коронавирусът е „напълно естествено явление“. Всеки, който твърди обратното – в Сибир! Нека копае там замръзналата пръст.

Истинските факти излизат с такава неудържима сила, че публицистката и бивш агент по трафика с наркотици Ребека Кофлер сравни във в. „Ню Йорк поуст“ ковид лъжите с аварията в Чернобил, която сложи началото на гласността, перестройката и в крайна сметка доведе до разпада на СССР. „Над 40 години по-късно, пише тя, аз бях шокирана на видя подобни координирани усилия да се потули произходът на ковид епидемията. Оркестрирана от Голямото правителство – в съучастие с Големите технологични компании и Големите медии - целта бе да се изопачи и да се заглуши всякаква открита публична дискусия за тази критична за националната ни сигурност тема“.

Тук тя леко послъгва – при аварията в Чернобил съветските власти наистина потулваха истината 3-4 дни, но после всичко си признаха. А за ковида продължава да се лъже вече 3 години.

Официалните признания след 3 години потулване имат нов геополитически стимул – рязкото влошаване на отношенията с Китай след началото на войната в Украйна. Китай обаче има съвсем друга версия за произхода на коронавируса, която сочи към САЩ. Каква е истината – никой кибик не може да каже, но очевидно двете свърхдържави имат някакви общи тайни.

За нас, малките държавици, които са заразени от синдрома на хроничните избори, остава една голяма поука - съмнявайте се във всичко! Съмнявайте се в хората с опорки и в техните опорки. Съмнявайте се в Грета Тунбърг, в Путин и в Зеленски, в шефа на СЗО, в еврото, в затоплянето, в промяната, в статуквото и дори в Народния театър. С което нищо не намеквам, защото нищо не знам. Мога само да кажа правилото от журналистиката - вижте откъде идват и накъде отиват парите.