Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Семерджиев е подсъдим за това, че помля с джипа си две момичата на бул "Черни връх" през лятото на 2022 г.
Георги Семерджиев е подсъдим за това, че помля с джипа си две момичата на бул "Черни връх" през лятото на 2022 г.

В джипа на Георги Семерджиев е имало две момичета. Това обяви пред Софийски градски съд Марио Гюзелев.

Вечерта на 5-и юли, когато Семерджиев прегази две момичета с автомобила си "Ауди" на бул. "Черни връх" и "Арсеналски", Марио също е бил там. Той чул покрай него да минават две момичета. Едното хлипало, а другото го успокоявало с думите "Бързо, бързо, че убихме хора."

"Убеден съм, че са били 2 момичета, но не съм ги видял в колата, тъй като беше тъмно, а и тя е с тъмни стъкла."

На днешното съдебно заседание бяха разпитани очевидци на катастрофата. Стана ясно, че повечето са чули силен оглушителен тътен и са се обаждали на телефон 112. Никой обаче не е забелязал кога Семерджиев е напуснал джипа.

Марио Гюзелев бил леко засечен от Семерджиев, докато се движел от бул. "Фритьоф Нансен" към "Черни връх". Колата се е движила с много висока скорост.

След катастрофата целият асфалт бил в нафта и всичко се пързаляло. В предната част на разцепения на две автомобил на Семерджиев той видял една маратонка. Същият казал на полицаите, които пристигнали на мястото, за разговора между двете момичета. На делото беше разпитан и предишният собственик на джипа, който обясни, че около 18 часа на 5-и юли засякъл Семерджиев. С него била и Симона Радева.

Делото продължава на 8-и март с разпит на вещите лица. В съдебната зала ще бъдат представени и веществените доказателства.