Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Наставникът на "Левски" Станимир Стоилов обяви, че при финансовата криза и липсата на резултати най-важното е, че феновете на "сините" продължават да са на трибуните.

Мъри дад пресконференция преди неделния двубой с "Хебър" в Пазарджик от 22-рия кръг на първенството.

"Трябва да се намират правилните решения за "Левски". Надявам се всичко да се случи за доброто на "Левски".

Също така е важно, след като вече официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се мисли за решаването на проблемите. Докато работим тук е важно да се казват проблемите. Надявам се всичко да върви в полза на "Левски", но никак не е приятно, когато има напрежение“, натърти Стоилов.

„Където и да гостува "Левски", винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно в нашия отбор е, че не сме печелили от дълго време. Нормално е утре да имаме голяма амбиция. "Хебър" също е отбор, който се бори и успя да победи "Славия" на „Овча Купел“. Футболистите трябва реално да оценяват ситуацията и да знаят, че лесни победи няма. Очаквам футболен празник и очаквам нашите футболисти да играят на максимум. Тогава нищо няма да зависи от "Хебър“.

Мачът с "Лудогорец" беше труден, динамичен, интересен, но пет дни са напълно достатъчни за възстановяване. Ще има минимум една промяна заради наказанието на Ивелин Попов. За другите ще решаваме до последния момент. Периодът е достатъчно голям между единия и другия мач“, продължи треньорът.

„Определено казах и в предните мачове, че когато терените бяха неприятни и беше по-трудно да се отбележи гол, ни трябваше характер и воля. В завършващата фаза продължаваме да имаме проблеми. В мача с "Пирин" имахме 4-5 ситуации, които трябваше да бъдат реализирани. Джевад Ел Джемили се старае много, той е тук само от седмица. Рикардиньо бързо влезе в игрови начин на игра. Трябва да създаваме повече ситуации пред вратата на противника, за да централният нападател да ги реализира. Той е зависим от всички в атака“, смята Мъри.

„Явно, че нашите конкуренти си печелят мачовете, а ние губим ненужни точки. Трябва да почнем да побеждаваме, след което да мислим за трето, четвърто или седмо място. Най-важното в момента е "Левски" да започне да печели мачове“, завърши Стоилов.