Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Никола Минчев
Никола Минчев

Листите са почти финализирани, има последни уточнения. До вторник ще подадем листите в районните избирателни комисии. Ще обявим и кои са всички кандидати за народни представители, каза за Нова тв Никола Минчев от "Продължаваме промяната".

Проблем с реденето на листите вътрешно не сме имали. Това, което се случи с Александър Дунчев е, че той изрази своето несъгласие мястото за София-Област да е дадено на ДБ. От ПП ще излъчим кандидата на второ място в листата. Това е съвсем нормална ситуация, когато се обединяват повече партии. Ясно е, че едни трябва да отстъпят, а други да минат напред. Не смятам, че това може да е особен проблем, допълни Минчев.

Тоя обясни, че до този момент напускане на Дунчев от партията не е коментирано. 

Лена Бориславова също ще е включена в листите.

Наистина е така, Кирил Петков го заяви. Отново казвам, нека да изчакаме, когато бъдат оповестени листите утре или във вторник. Зависи от нея дали ще бъде депутат отново. Тя не е напускала активната политиката, обясни още Минчев.

По думите на депутата в ПП има "една стабилна група, с изключение на ситуацията с г-н Дунчев". Минчев не  вижда и притеснение от деление в партията.

Вписването от резултата от хартиеното и машинно гласуване на едно, без да има отделни резултати, представлява скриване на машинния вот. А това значи, че се повишава шансът за манипулиране на вота, допълни още той.