Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил и Мартина СНИМКА: Фесйбук
Емил и Мартина СНИМКА: Фесйбук

Бащата Емил не се е интересувал от дъщеря си, ходил на работа, прибирал се и лягал да спи. Възможно е и да не е разбрал за смъртта ѝ, колкото и да е странно това. Копаел кладенци. Детските надбавки получавала майката на Мариела, така отпада версията смъртта на невинното дете да е прикривана заради пари.

Така коментира за "24 часа" окръжният прокурор Красимир Конов потресаващия факт трупът на дете да е държан цял месец в апартамент с останалата част от семейството.

Емил отказал да даде каквито и да е обяснения относно кончината на детето си, както и защо е било държано цели 30 дни покрито с одеяла. Просто мълчал.

Мартина разказала, че около 12-13 септември Мариела започнала да се задушава и внезапно спряла да диша. Но не разкрила нищо повече.

Ако не се докаже, че детето е било умъртвено по насилствен начин, двамата родители Емил и Мартина ще останат на свобода. А това е много вероятно, тъй-като състоянието на телцето не позволява да се извлече информация как е настъпила смъртта.

Според психиатричните експертизи двамата родители, Емил и Мартина, са били асоциални, с нисък интелектуален статус и невъзможност за правилна преценка. Има данни, че са употребявали наркотици, но не са наркозависими.

И двамата не са от ромски произход.

Във фейсбук профилите на двамата на пръв поглед сякаш цари идилия и обич в отношенията им. Те често споделят в постове колко се обичат. Публикуват и спомени с двете им загинали деца.

Едногодишният син на Мартина (вляво) и четиригодишната дъщеря на Емил. Двете деца не са братче и сестриче. СНИМКА: Фейсбук
Едногодишният син на Мартина (вляво) и четиригодишната дъщеря на Емил. Двете деца не са братче и сестриче. СНИМКА: Фейсбук

Емил и Мартина
Емил и Мартина